Alla inlägg under september 2012

Av cecilia wallenius - 6 september 2012 17:49


I dag var jag åter tillbaka på jobbet. När jag hade slutat för dagen tog jag och fixade lite innan jag styrde stegen hem och stickade så nu har man snart en kanin klar men jag ska inte ha den själv utan den kanske jag ska ge bort till ett av minna syskonbarn. Jag han även med en sväng på biblioteket för att låna lite hobby böcker så nu fet jag vilka böcker jag tänker ta och satsa på till en början när det gäller att göra smycken. Det har även blivit lite stickat men och så klart koll på lite mer garn men då från nätet. I morgon blir det nog en liten garn runda innan jag styr stegen hem och stickar på min kanin jag ska nog även ta och köpa på mig lite fyllnadsvadd så jag kan fylla mina kuddar till gäst rummet som ska få en kudde till men den slipper jag betala för där tänker jag använda ett presentkort som jag har haft sen i julas men jag har inte hittat något jag vill ha förens nu så då kan man ju ta och använda det innan det går ut. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta av kvällen och se om morgon dagen kan bli lika inspirerande som den här.

Av cecilia wallenius - 5 september 2012 16:43


I dag blev det heller inte vad jag tänkt jag gick nämligen och la mig med migrän i går och hade hoppas på att det skulle vara bra så man kunde jobba i dag vilket det inte var så det är bara att vara hemma i dag och hoppas på att det är bättre i morgon vilket jag tror att det är för det börjar släppa redan nu så i dag har jag ägnat mig år lite tvättning för den sköter sig inte själv även om man bara behöver stoppa i maskin och sätta på den. Sen har det även blivit lite stickat med. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta av kvällen och ta och sticka lite till för nu börjar man snart se ett resultat på det man gör och det är verkligen roligt att se det för jag är inne i en sticknings period för tillfället men men jag har kvar min smyckes hobby med för jag ställde mig i kö på lite böcker från biblioteket i går som jag hoppas att jag kan få låna snart.

Av cecilia wallenius - 4 september 2012 17:14


I dag efter jobbet så blev det inte vad jag hade tänkt för jag könde mig dålig så jag tog och åkte hem och vilade i stället men innan jag styrde3 stegen hem tog jag och köpte på mig lite garn så att man kan sticka benvärmare till sig. När jag kom hem så la jag mig för att sova middag och somnade nästan genast så jag ä nog lite halv dålig för jag känner mig inte pigg efter att jag vaknat heller. Men äntligen har man fått upp sin hall lapa som har varit ner plockad efter som det var något fel på den men nu är den uppe och lyser så snyggt i min hall Nu blev man nästan lite taggad att sätta upp lite tavlor så jag ska nog ta och skaffa ramar till min hall i morgon om jag inte ligger nerbäddad sen måste man ju hitta en snygg matta dit med. Nu i kväll har jag tittat på lite böcker från biblioteket som jag tänker ta och låna jag har även ställt mig i kö på en del så till helgen tänker jag nog ha lite smyckes inspirations ider om jag kanske ska göra någon gång i fram tiden och är det böckerna bra man lånat så kanske jag tar och kostar på mig några eller alla av dem men kanske inte alla på en gång då. Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen och se vad morgondagen kan bjuda på

Av cecilia wallenius - 3 september 2012 18:47


I dag efter att man slutade jobbet så och jag och lyssnade på ett väldigt bra seminarium om vården innan jag styrde stegen hem och upp täckte att vårdens e tjänst att förnya recept funkar bättre i Linköping än var den gjorde när jag borde i Nyköping för här får du det du behöver inom en dag och du slipper planera att förnya långt innan det tar slut i hemmet. Nu ska jag ta och njuta av resten av kvällen och får se när min lapa kan komma upp i hallen jag hoppas att den är klar så jag kan ta hem den för jag ska bort på kväll fika hos några bekanta.

Av cecilia wallenius - 2 september 2012 17:35


I dag har jag varit i fixar tagen så nu har man höst fint på sin balkong. Det har även blivit lite på en skadad soffa målad så nu lär man inte se det så tydligt längre. Nu ska jag bara fixa lim så jag kan limma fast en kakel platta på balkonggolvet som är lös. Annars går tvättmaskin för fulla muggar så man har något att sätta på sig till veckan då jag ska fortsätta att fixa lite till min lägenhet fast då är det inne som är prioritering och vem vet några tavlor kanske kommer upp med vilket gör det mer hemtrevligt. Nu till kvällen kom i alla fall två av sex stucken tavlor upp i hallen så nu börjar det att bli liv på det väggarna jag hoppas att det kommer upp mer till veckan. Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen.

Av cecilia wallenius - 1 september 2012 16:13


I dag när man vaknade kände man lusten att vara lite kreativ så nu på morgonen ficka jag lite idéer i huvudet som ska komma ner på papper och sen komma upp i min hall som har fått rammar inhandlade och väntar på att få komma upp på väggen men det blir det nog när jag tar och sätter upp det kort i sov rummet med som också ska få rammar. Jag har även tagit och stickat på lite som kan vara bra att ha till hösten och även vintern. Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen i morgon ska jag ta och göra höst snyggt på min balkong.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards