Alla inlägg under september 2012

Av cecilia wallenius - 22 september 2012 17:59


I dag på morgonen har jag hittat ytligare två garn som jag säkert kommer att gilla det ska nog bli kuddar av det med så man får snyggt i soffan jag har även tagit och ställt mig i kö för en ljudbok efter som det lyssnas för fullt på dom. Det har även tagit och blivit lite handling med bland annat lite mer The för det går åt nu under fram för allt hösten men jag dricker rätt så mycket The i vanliga fall med. Det kommer även snart att bli två kuddar till sovrummet med men det ska få bli fyrkatiga i stället för där har jag hittat ett garn som jag defensivt gillar så nu ska jag barra ta och lära mig att sticka på min rektangulära men det ska ju inte vara så svårt som det ser ut. Och det kanske blir annat av det garnet med så som mössa och halsduk så man har lite att byta med. Men i morgon tänker jag ta och göra höst snyggt i akvariet och inhandla lite snygga växter sen har jag bestämt att vara lite mer noga med vattenbytena nu när sniglarna nästan är borta och även hålla det snyggt. Jag har även varit på ett barn kalas denna dag hos min syssling med familj. Nu ska jag ta och kolla vidare på växter och dekoration till akvariet så det kan få bli snyggt de har ju ett skepps vraks tema så det ska nog hamna en skattkista där i men snart och även lite mer liv ska inhandlas men det blir till veka i morgon tar jag bara växter och hoppas på att det blir snyggt men det blir det säkert jag är lite sugen på att fylla på med andra fiskar än dom sorterna jag har så vi får väll se till veckan vad det men det kommer i alla fall bli lite mer fisk till akvariet.

Av cecilia wallenius - 21 september 2012 18:31


I dag efter att man slutade jobbet tog jag och fixade så att jag kunde fylla den sista kudden så nu är alla tio i hopp sydda och det blev väldigt snyggt i min lilla gästsoffa. Jag har även stickat klart en kudde till som kommer hamna där men den har inget kud fodral ännu men det kommer det att få någon gång i oktober tror jag när jag lånar min mammas sy maskin för att bland annat lagga lite fickor som är sönder de och en tröja där sömnen har gått upp. Det har även kommit upp fyra tavlor på vägen i mitt lilla rum så nu är det riktigt snyggt där nästan. Vitsligen ska jag ta och måla om det rummet med lite vit färg så det kan bli snyggt där inne. Men det är ett litet höst tema jag har att snygga till lite i min lägenhet för även hallen ska bli snygg då med. Det har även på börjats på en ny kudde som med kommer hamna i min gästsoffa när den är klar. Nu ska jag ta och sticka lite och fortsätta att njuta av denna fredagskväll. Och se vad morgondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 20 september 2012 17:41


I dag efter jobbet tog jag och fixade lite innan jag styrde stegen hem för att fylla lite kuddar till min gäst soffa nu står det fyra kuddar och väntar på att bli i hopp sydda och klara men det blir dom i morgon när jag tar och fixar mer fyllnads vadd. Och rammar till mina tavlor så min konst kan få komma upp på vägen så det blir lite mysigt att titta på för det är verkligen jag och ingen annan som sätter prägel på denna lägenhet vilket är helt underbart att få göra det. Det är minna kort och konst som hamnar på dessa väggar och ingen annans vilket är en underbar känsla. Men innan jag tog mig till jobbet i morse så tog jag och stickade klart en till kanin kropp så nu ska den också få armar och ben och öron och fyllas så den kan bli som den andra som också ligger och väntar på att bli klar. Jag tog även och kom på ytligare två tavlor till som också ska bli ner skissade och färglagda. Även dom kommer hamna på väggen med det andra. Det har även blivit lite stickat med med det nya garnet och jag gillar det mer och mer det är verkligen min still så det kommer bli fler garnnystan av det garnet vad jag vet. För stickning hör verkligen hösten till för då vill man ju bara vara inne och hålla på med handarbeten. Jag har även planer att till helgen testa ett nytt stick verktyg och hoppas på att jag kommer fastna i det med som jag har gjort med det andra men det tror jag nog om jag får öva på det lite för övning ger färdighet Nu ska jag ta och fortsätta att sticka och njuta av kvällen.

Av cecilia wallenius - 19 september 2012 18:20


Huvudet ville inte det jag ville i morse heller så jag blev hemma med migrän i dag med. Framåt dagen så hade det släppt lite och jag tog och gjorde lite hemma sysslor som att tvätta. Det blev även två tavla färglagt och jag blev super nöjd med resultatet. Jag har även tagit och stickat lite. Men i morgon är man redo att gå till jobbet igen för efter jobbet tänker jag ta och göra klart ytligare två kuddar till min soffa så det nån gång kan få bli en mys soffa där man bara vill krypa upp med en bra bok eller en The kopp och bara få njuta. Det ska även inhandlas lite rammar i morgon så att det jag har målat i dag kan få komma upp på väggen i morgon med det andra. Jag gillar mitt nya garn som jag beställde och det kommer bli mer av det garnet för jag funderar på att göra halsduk och mössa av det med så man kan vara lite snyggt till det kalla årstiderna. Det kommer nog bli annat stickat av det med för jag gillar det verkligen och kan knappt sluta sticka när jag stickar med det. Jag har inte bara stickat denna dag det har blivit lite koll på hur man kan få rent i en del hörn i akvariet för det börja se lite tråkigt ut men det har nog löst sig med det med så det kommer bli snyggt i akvariehörnen med. Annars så mår fiskarna toppen och jag trivs och ångrar inte att jag skaffade ett större akvarium för ett år sen även om det är jobbigt att städa det i bland men det får man ta om man vill ha det snyggt. Nu ska jag ta och sticka vidare och fortsätta at njuta av kvällen så man orkar med morgondagen. Det kommer nog inhandlas lite mer fiskar rätt så snart men det har jag inte bestämt när det blir men först ska akvariet städas och det tänker jag ta och göra i morgon efter jobbet

Av cecilia wallenius - 18 september 2012 17:37


Denna vecka hade jag tänk att bryta min trend att jobba fem dagar i stället för fyra men icke sa nicke det blev inte så Jag tog och gick hem innan frukosten på jobbet för jag hade migrän. Så det var bara att gå hem och sova ett antal timmar och hoppas på att det skulle gå över. Mitt garn som jag beställde i helgen har kommit så nu kan man ta och sticka två kuddar av det och det ser verkligen ut att vara min still så det lär bli fler garnnystan av det garnet. Jag har även varit och handlat trots migränget men det var behövligt för det var slut på lite i mitt hem. Nu till eftermiddagen tog jag och testade det nya garnet och det kommer bli super snygga kuddar av det jag gillar det verkligen så det tänker jag ta och inhandla lite mer av. Nu till kvällen tig jag och syde i hopp en av det kuddar jag stoppade i går så nu börjar det likna lite mysigt i min soffa. Jag hoppas att jag ska ta och orka färglägga två tavlor som också ska upp på väggen i mitt gäst rum men det tar jag nog och gör i morgon så att det kan komma upp på väggen till helgen. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta av kvällen och hoppas på att min migrän kan lugna ner sig så man orkar med att jobba i morgon.

Av cecilia wallenius - 17 september 2012 17:21


I dag efter att man slutade jobbet tog jag och fixade lite innan jag styrde stegen hem för att nästan göra klart två kuddar så nu börjar min mys hörna i gäst soffan likna något. Jag har även tagit och tvättat lite. I morgon blir det att kompletterings handla lite fyllnadsvadd så man kan göra klart den kudden som blev halv fylld i kväll då har jag bara tre kuddar kvar hittills att fulla sen men jag tänker göra två till av ett garn jag har beställt och det kommer till veckan så ska det bli två kuddar till. Jag har även tänkt att ha två maskotar i soffan med så de ska stickas men men det är ju höst och då vill man ju bara vara inne för det mesta i alla fall om det är grått och kallt och då är det bra att det finns lite pyssel att göra. Nu ska jag ta och sätta mig och sticka och njuta av kvällen.

Av cecilia wallenius - 16 september 2012 18:13


I dag på morgonen färglade jag de jag hade skissat på i går sen var jag ute och inhandla lite underkläder för det verkar gå åt. Det blev även lite stickat men de känns som att stickning hör till höstens aktivitet för då är man för det mesta inne och bara vill pyssla jag väntar även på lite garn till två kuddar till som jag tänker sticka och gillar jag de garnet vilket jag tror att jag gör ska jag nog sticka mer av det. Annars har jag tvättat så man har något att sätta på sig till veckan. Nu sitter jag och klurar på en tavla till gästrummet som kommer bli super snygg så jag får se när jag tar och skissar ner den på papper för att det ska färgläggas men det blir nog till veckan. Nu till kvällen tog jag och fyllde ytligare en kudde till min gäst soffa. Så nu börjar det snart bli riktigt snyggt i mitt lilla rum i morgon tänker jag ta och fixa lite färg och rammar. Det blir nog lite mer fyllnads vadd med för att färdig ställa en kudde till som bara blev lite fylld i kväll. Sen ska jag förstås sätta upp lite tavlor som jag målade i dag så det blir riktigt snyggt nu ska jag fortsätta på en julklapp jag håller på men och njuta av resten av kvällen och ladda inför morgondagen.

Av cecilia wallenius - 15 september 2012 18:05


I dag så var jag och köpte lite mat till några av mina husdjur det blev även ett gäng brännings skivor för att kopiera lite ljudböcker till cd. Men innan jag åkte ut tog jag och hittade ett garn jag blev förälskad i så jag ska ta och beställa det så ska det få bli två kuddar + lite annat som jag inte vet nu men kuddar ska det i alla fall bli. Jag har även tagit och fyllt ytligare en kudde till mitt gäst rum så nu ligger den och väntar på att bli i hopp syd. Nu till kvällen slog jag till på det så nu ska jag ta och sticka två kuddar till gästrummet. Resultatet kommer senare tillsammans med det andra som jag har stickat. Jag har även tagit och lagt lite ljudböcker på på cd skivor så nu lär man ha och lyssna vilket går åt för min del både när jag ska sova och när jag stickar är det skönt att ha en bok att lyssna på. Jag har även hittat den sista bilden till hallen som jag tänker ta och förstora men det gör jag nog när jag tar och fixar lite bilder till sovrummet som jag ska ha över min säng. Det har även blivit två tavlor till mitt gäst rum ner skissade så nu väntar det bara på att få lite färg och bli inramade sen ska det hamna med det andra på vägen. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta av kvällen och sticka på en julklapp till mitt ena syskonbarn.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards