Alla inlägg under september 2012

Av cecilia wallenius - 14 september 2012 18:31


I dag efter att man jobbat tog man och fixade lite till den kreativa helgen som jag kommer ha i helgen så nu klan äntligen mitt ena syskon barn få sin kanin för nu är den nästan klar den ska bara fyllas och sys i hopp När jag kom hem så hade lite bilder till min hall kommit så nu ska jag ut och jaga ramar dit men jag kom på att jag ska beställa en bild till men det tänker jag ta och göra när jag tar och fixar bilder på mina syskonbarn. För nu har jag kommit på hur jag vill ha det med dom nu ska jag bara sticka två stycken till till henne så hon får en liten kanin familj. Jag har även tänk att sticka två till mig själv som ska få bo i mitt lilla rum. Det blev även en sväng till frissan för till snygging av frisyr som var välbehövligt. Jag har även kommit på en första julklapp så nu hoppas jag bara att jag kan få lite hjälp av min mor att få den snygg men det ska nog gå. Nu ska jag tta och sticka lite tror jag och njuta av resten av kvällen.

Av cecilia wallenius - 13 september 2012 18:02


I dag var det åter en sån där dag då jag blev hemma för att jag hade migrän på morgonen så det blev att vaket krypa tillbaka till värmen i sängen och sova lite till och hopas på att det skulle gå över vilket det gjorde framåt dagen så de var bara att ta och tvätta och plocka lite för det sköter sig ju inte själv även om man kunde hoppas på det i bland. Men i morgon är det åter dags att ta och jobba igen det är tur att migrän bar varar över en dag max för min del. Nu till kvällen så kom jag underfull med vilken färg ramarna i mitt sov rum ska vara i för färg det kommer bli guld ramar efter som jag har lite guldramar där inne så kommer det att bli super snyggt. Jag ska bara hitta något till mina två troll syskon barn som kommer hamna där inne med med där har jag inte blivit nöjd med det jag beställde men nu har jag hittat en bra lösning där med. I kväll ska jag nog ta och börja på en kanin till eller om jag tar det i morgon då min pyssel helg sätter i gång efter att man slutat jobbet. Men jag måste ta en sväng på stan för att fixa det sista efter som att man blev hemma i dag. Det ska även bli en sväng till frissan med. Nu ska jag ta och njuta av resten av kvällen och ladda för morgondagen.

Av cecilia wallenius - 12 september 2012 17:56


I dag efter jobbet tog jag och lämna tillbaka lite som jag hade lånat det blev även lite garn köp så till helgen ska jag nog ta och sticka lite jag måste även snart ta och köpa mig lite fyllnads vadd för jag har en del som ligger och väntar på att det ska bli klart. När jag kom hem så har jag tagit och lagt över lite ljudböcker på cd så nu är det med snart klart så man har lite att lyssna på innan man ska somna för annars kan jag knappt sova har jag märk. Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen och se vad som ska inhandlas till min kreativa helg som kommer gå av stapeln denna helg. För jag är lite sugen på att göra klart lite som ligger och väntar och denna helg har jag inget för mig så då kommer det att bli gjort en hel del om jag känner mig rätt vilket jag gör.

Av cecilia wallenius - 11 september 2012 18:47


I dag efter jobbet tog jag och städade hos mina husdjur så nu har dom fint ett tag till sen blev även lägenheten lite städad med. Nu till kvällen tog jag och började på en halsduk till det kalla höstkvällarna och även till vintern i morgon ska jag nog ta och införskaffa lire mer garn för det går åt när man stickar som jag gör det kommer även bli lite mer kanin garn för jag funderar på att göra några till mig själv med för jag blev nöjd med den jag gjorde men den är inte färdig än men det kommer att bli det med. Jag har just nu bestämt vad denna helg som kommer kommer att gå i för tecken det kommer handla om att vara lite kreativ och pyssla vilket jag just nu ser fram emot jag får se om det blir några mer tavlor ner skissade jag har lite funderingar i mitt huvud och det kommer få hamna i mitt sovrum i sona fall. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta av kvällen och se vad morgondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 10 september 2012 16:23


I dag efter jobbet tog jag och fyllde på förrådet med lite mat innan jag styrde stegen hem för att slappa efter som jag inte känner mig 100 % frisk så blir det nog en tidig kväll i sen får man se hur det blir i morgon. Nu ska jag ta och sätta mig och sticka lite och hoppas på att man kan ta och jobba i morgon.

Av cecilia wallenius - 9 september 2012 16:49


I dag tog jag och gjorde det sista på min kanin så nu ska den bara sys i hopp och fyllas och även dekoreras så den får ögon och nos jag har även varit och inhandlat lite mer garn så nu ska jag snart ta och sticka mig lite handleds värmare och även ben värmare. Jag har även tagit och färglagt lite som har legat och väntat så nu ska jag bara inhandla lite ramar så det kan komma upp på vägarna men det gör jag nog när jag in handlar lite ramar till resten av lägenheten och sätter upp lite tavlor då det blev även en sväng till biblioteket för att ut rätta lite ärenden bland annat lämna tillbaka lite och låna en ljudbok så nu ha man ytligare en hel serie att lyssna på när man känner för det. Just nu är jag inne i en sticknings period som det är svårt att lägga i från sig det är tack vare panduro som det är möjligt för den som inta kan hålla i normala stickor men vill sticka saker ändå men dessa redskap finns att få tag på lite överallt men i vanlig affär så är det panduro som har dem har man en gång börjat kan man inte lägga i från sej dom. Här ser ni en bild på hur dem ser ut och ni kommer nog märka själva om ni testar hur lätt det är men väldigt svårt att slita sig i från Nu ska jag ta och fortsätta att sticka på mina handleds värmare. Ha en trevlig söndag.

 


Av cecilia wallenius - 8 september 2012 18:17


I dag har jag tagit och fixat en blomma som står vid mitt akvarium som lite skydd för fiskarna så att inte det ska bli rädda när man kommer in i vardagsrummet. Jag har även tagit och laggat en kakelplatta på mitt balkonggolv. Så nu är det helt och fint till våren då man ska sitta där ute igen. Jag har även tagit och stickat lite på min lilla kanin som böjar ta form nu ska den snart fyllas så jag kan sätta ihop delarna så det blir en kanin. Jag har även hittat lite kort som jag funderar på att framkalla så det kan komma upp på mina väggar äntligen nu har jag beställt lite bilder och det kommer bli snyggt nu ska snart sovrums vägen och hall väggarna få sina tavlor nu gäller det bara att hitta snygga ramar till dem. Nu ska jag ta och sticka lite på min kanin så den kan fyllas med vad i veckan för den är nästan klar det är bara en arm och två öron sen ska det visserligen sys lite ögon och nos på den men det går rätt så fort att göra det hoppas jag sen ska arbets rummet men då lite ordning för jag har fortfarande kuddar som väntar på att bli klara så det ska nog bli en till kudde fylld i morgon och i hopp sydd så morgon dagen kommer jag nog känna mig lite kreativ vilket är rätt så roligt i bland.

Av cecilia wallenius - 7 september 2012 18:17


I dag efter jobbet var det verkligen skönt att det var helg man tog när man slutade. När jobbet var slut för dagen åkte jag och fick lite inspiration på garner och smyckes till verkning jag har även tänkt på vilka två böcker jag kommer satsa på i första hand utav det jag lånade i går så nu ska jag bara ta och köpa dem så jag får lite mer inspiration fas den mesta garn inspiration fick jag från nätet när jag kom hem från stan så det ska nog bli lite handlat så man har att göra till höstens mörka kvällar när man bara vill vara inne och mysa det har även i dag blivit lite stickat på den kanin jag håller på med så nu börjar den nästan bli klar det är bara liter armar och öron kvar som ska stickas sen ska den fyllas och dekoreras förstås. Så på söndag funderar jag på att ha en liten kreativ dag till mitt hem och pyssla lite Och kanske sätta färg på några tavlor som ligger så det kan komma på på väggarna. Snart det med för det är verkligen hem trevligt med det man kan göra själ nu ska jag ta och fortsätta att njuta av kvällen och ta och sticka lite så man kan bli klar med lite arbeten som jag vill ha klart innan jag börjar på nästa för jag är just nu i kreativ stadiet där jag har en hel del på gång och vill gärna testa lite nytt innan jag lägger det på hyllan för att inte ta tag i det.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards