Alla inlägg under november 2012

Av cecilia wallenius - 13 november 2012 15:58


I dag efter jobbet tog jag och sydde lite kuddfodral. Det blev även lite städning i mitt lilla rum och jag tog även och började klippa ut så att man kan ta och sy sig ett lappöverkast till min soffa som jag har i det lilla rummet. Annars har jag inte gjort så mycket denna dag förutom att städa och sticka förstås så till helgen lär jag nog ta och börja på mitt lappöverkast så att det kan få bli fint i mitt lilla rum till jul sen är det bara vägarna och taket som ska få lite färg på sig men det blir i vårkanten någon gång när man har fått i ordning på sin el. Annars ska jag nog ta och ägna denna helg åt att göra klart lite som ligger och även städa lite i det lilla rummet så man kan se vad man har och göra sånt som inte är klart än. Det har blad annat denna dag blivit lite koll på mer garn så att man kan ta och göra sig lite natt sockor så att inte fötterna fryser i sängen så det kommer nog inom en snar framtid inhandlas och jag är lite sugen på lite mer fisk till akvariet så det lär nog bli det med till nästa helg. Nu ska jag ta och sticka lite på en kudde till sängen och även ta och njuta av resten av denna kväll så får man se vad morgondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 12 november 2012 16:42


I dag efter att man slutade så tog jag och styrde stegen hem och satte mig och stickade lite på min kudde som jag håller på med jag tog även fram sy maskinen för att sy lite innerkudds fodral till det kuddar som ska ligga på min säng så nu är det bara att sticka kuddfodral så att det kan få bli fint på min säng till jul det ska även inhandlas en snygg pläd till sovrummet men den kommer i slutet på denna månad så när man kommer hem från jobbet är det bara att sätta sig och sticka kuddar så att det kan bli klara och att det blir snyggt i sovrummet till jul så till nästa helg tänker jag ta och färdigställa några av det kuddar som redan är klara och väntar på att bli fyllda så att det kan hamna på min säng så att man slipper ha alla kvar till sist. Det blev inga kudd fodral sydda i i dag men det blir det i morgon däremot tog jag och stickade klart ytligare en kudde till sängen. Annars har jag inte gjort så mycket denna dag förutom att stickat och det tänker jag ta och fortsätta att göra resten av kvällen så att man kan färdigställa fyra kuddar till sängen.

Av cecilia wallenius - 11 november 2012 16:57


I dag på morgonen tig jag och stickade lite innan jag satte i gång att städa akvariet som blev snyggt igen annars har denna dag mesta dels gått åt till att plocka och städa lite så att man slipper det till veckan jag var även och handlade lite sy tråd så att man kan ta och sy lite innerkuddfodral till det kuddar jag stickar till sovrummet det blev även lite handlat så att man kan göra lite makrame armband så nu lär man snart ta och använda dem med annars har denna dag gått i städades tecken så nu är det i alla fall lite snyggt ett tag. Jag passade även på att köpa mig lite garn så att man kan ta och göra benvärmare och en passande mössa och halsduk till med till mössan och halsduken har ja inte garn än men det dröjer nog inte länge förens jag tar och beställer det så att man kan vara lite snygg till jul. Nu ska jag ta och sticka lite och fortsätta att njuta av kvällen så får jag se vad morgondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 10 november 2012 16:40


I dag har jag för det mesta varit inne och pysslat bland annat stickat lite till det kaniner som nästan håller på att bli klara sen blev det även lite kuddar till sängen med, jag har även börjat på lite mössor och halsdukar och även benvärmare som kan passa till dom. Annars har jag inte gjort så mycket denna dag så nu ska jag ta och fortsätta att njuta av kvällen och sticka klart lite kanindelar som fattas innan jag ta och sätter i hopp den men den ska få en lien svansstump med innan dom är helt klara att slås in som julklapp

Av cecilia wallenius - 9 november 2012 17:28


I dag när man slutade jobbet tog jag och lämnade tillbaka lite ljudböcker som jag hade lånat och kopierat av. Det blev även lite garn inhandlat så att man kan sticka lite till helgen. Så man ska ha lite pyssel och göra klart lite kaniner och även sticka lite mössor och halsdukar och även benvärmare funderar jag på att ta och göra det ska även bli lite armband av makrame knutet med så att man kan ha lite snyggt runt handleden. Annars ska denna helg bestå av att göra klart en hel del och även städa i lägenheten nu till kvällen tog jag och gjorde klart nästan alla kanin delar så nu har jag bara tre svansar kvar at göra sen är det bara att sy i hopp dem och hoppas på att det blir snyggt men det blir det säkert.

Av cecilia wallenius - 8 november 2012 18:38


I dag efter jobbet så tog jag och fyllde på saker till både mig och mina husdjur som fick lite mer fiskmat inhandlat till sig när jag kom hem tog jag det rätt så lugnt och kollade vad som ska inhandlas till helgen då jag tänker ta och färdigställa tre kaniner i gosedjur form så att det kan bli klara rätt så snart. Så att man slipper ha dem liggande annars har det blivit mer koll på lite garn är lite sugen på det faktiskt så att man kan göra lite som matchar i hopp med det man har på sig. Annars kommer jag för det mesta denna helg ta och göra klart lite mer armband och även sticka lite kuddar så att det kan bli klart med så att det någon gång kan bli snyggt och man kan använda det armband man vill ha den dagen till det kläderna man har på sig och även när man vill vara lite vardags snygg. Nu ska jag ta och sticka lite och njuta av resten av denna kväll så får man se vad morgondagen kan ta och bjuda på men det blir nog lite shopping inbför helgens pyssel så man har något att göra

Av cecilia wallenius - 7 november 2012 17:11


Efter fyra timmas skön sömn var man åter på benen visserligen lite tröt men vad gör de. När jobbet var slut för dagen blev det lite handling innan jag styrde stegen hem och tog det lugnt det blev även lite stickat med. I Morgon tänker jag ta hand om alla mina djur som jag har och städa akvariet och även se till att min lilla inner boende har det bra. Sen så både djur och matte kan ta och njuta till helgen då vi inte ska göra ett dugg mer än att pyssla lite och göra lite armband och även kommer det att bli lite stickning med Nu blir det att sätta sig och sticka lite innan man krypper ner i sängen för att sova en skön natt som kommer vara längre än fyra timmar hoppas jag.

Av cecilia wallenius - 6 november 2012 22:33


Japp i dag var jag ledig från jobbet vilket kändes helt underbart att få en halv dag uppe i Stockholm för att spendera lite tid uppe i Stockholm hade jag med så klart min stickning så att man kunde sticka klart lite kuddar till min säng blev även lite kuddar stickade på tåget. Så det är helt underbart att ha två kuddar klara till sängen i mitt sovrum så fort sätter jag i denna takt är det nog snyggt där inne till jul. Ha ha då får man en tåg resa gratis tack vare att det var försenat i 80 min så det är underbart att vara hemma nu ska jag ta och sova lite så man orkar att jobba i morgon men jag kommer inte säga ett ord om denna dag det får det se själva i vår.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards