Alla inlägg under november 2012

Av cecilia wallenius - 22 november 2012 15:27


I dag åkte jag hem och fortsate att plocka där jag slutade i morse så nu ska jag bara ta och kolla på en snygg almanacka så att anslags tavlan kan få bli lite snygg efter att ha tagit bort alla papper som sitter som lite kom i håg och fört in dom i min nya vägg almanacka. Jag tog även och klippte till ett kuddforal efter som ett gick sönder när jag skulle fixa så att det kunde bli snyggt så nu får man se när man tar och syr så att man kan fylla det och sen sy i hopp de men det till helgen då jag ska ta och baka lite till jul. Sen får vi se om det blir lite garn tomtar till tall riset som jag brukar ha i min hall. Men nu ska jag ta och sticka lite och njuta av kvällen så fpr man se vad morgondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 21 november 2012 16:28


I dag efter jobbet blev det lite handlat så att man kan ta och baka liter till jul. För i år tänker jag ta och göra jul ordentligt. När jag kom hem så blev det lite plock och städ så att lägenheten kan se snygg ut i helgen tänker jag ta och ägna mig åt lite bakning om jag inte gör det nästa vecka så att man kan ha sitt advents fika som man brukar nästa söndag då det faktiskt är första advent. Jag har även tagit och kollat på duk till skrivbordet i sovrummet så att det kan få vara snyggt även på det till jul. Annars har jag inte gjort så mycket förutom att njutit av livet.

Av cecilia wallenius - 19 november 2012 16:24


I dag efter jobbet blev det lite handling innan jag styrde stegen hem för att städa och göra snyggt i min hall som äntligen har fått en ur snygg matta jag satte även upp lite tavlor så nu är hallen verkligen hem trevlig. Det blev även lite garn handlat så sat man kan sticka liter till för det går verkligen åt när man år så kreativ som man är för tillfället. Annar har jag inte gjort så mycket denna dag nu ska jag ta och sticka lite och fortsätta att njuta av kvällen jag vet nog vart min matta till vardagsrummet ska inhandlas med men din har jag inte hittat än så den jag har får allt duga ett tag till.

Av cecilia wallenius - 18 november 2012 16:27


I dag på morgonen tog jag och vecko städade akvariet så att det ser snyggt ut en vecka till. Jag tog även och beställde en julklapp till det som ska installeras efter jul när jag har fått i ordning på min el det blev även lite stickat med innan jag åkte ut en sväng för att kolla på en ny dekoration till det som det kommer att få bli så att fiskarna kan få ett gömställe till det blev en ny matta till sovrummet så på tisdag så tänker jag ta och använda ett presentkort som jag fick föra julen och inhandla en pläd till stolen sen ska det även bli en matta till i sovrummet så att fötterna har något lent att gå på och att det ser snyggt ut vid sängen med. Och även skrivbordet i sovrummet har blivit lite undan röjt så att det kan få se snyggt ut till advent i alla fall och även till jul då jag funderar på att inhandla en julduk dit. Som visslingen kommer komma på till advent då jag byter till julgardiner i sovrummet sen kommer det att bli nya till våren hoppas jag när jag har kommit i ordning efter el renoveringen som ska ske efter jul. Annars har denna föndag för det mesta varit väldigt skön. Nu ska jag ta och sticka lite och njuta av kvällen.

Av cecilia wallenius - 17 november 2012 17:14


I dag har jag för det mesta fixat så att det kan få bli snyggt i mitt sov rum genom att fylla ett antal kuddar som ska ligga på min säng. Jag har även hittat en julklapp till mina husdjur som dom ska få så nu ska jag bara leta reda på en bra luft pump med så kan den få komma i gång efter jul när ja har fått nu el i min lägenhet annars har denna dag gått åt till att göra snyggt i sovrummet dit jag tänker ta och inhandla både matta och pläd till veckan som passar ihop med de kuddar jag ska ha på min säng. Det har även blivit lite koll på mer rammar till hallen och det lär nog inhandlas snart det med så att även hallen kan få bli snygg till jul med. Nu ska jag ta och fortsätta att sticka och njuta av kvällen.

Av cecilia wallenius - 16 november 2012 16:39


Japp jag blev hemma i dag med efter som man fortfarande inte är på topp så det blev att sticka lite och lyssna på en spännande ljudbok som man inte slita sig i från det kan man för övrigt inte med min stickning heller nu är ytligare en kudde klar för att bli stoppat och hamna på min säng. I morgon tänker jag ta och inhandla lite garn till den sista kudden och kanske börja på den till veckan. Så att det bara är att fylla den så att sängen kan bli snygg till jul det ska även inhandlas en pläd till stolen så att den med kan bli lite hemtrevlig. Nu ska jag ta och sticka vidare och lyssna på en till ljudbok och njuta med katten resten av kvällen.

Av cecilia wallenius - 15 november 2012 17:26


Japp jag blev hemma i dag med efter som man fortfarande inte är på topp så det blev att tvätta lite så att man slapp det till helgen jag tog även och på började en till kudde som ska vara på min säng så det kommer att bli riktigt snyggt när man bäddat och kan lägga på dom det ska även inhandlas lite mattor dit med men det gör jag nog till våren då jag tänker ha en riktig vårstädning efter att min el är utbyt. Annars har jag inte gjort så mycket denna dag förutom att sova och lyssna på lite ljudböcker. Till helgen tänker jag åter ha en pyssel helg då jag funderar på att ta och göra några armband i makrame sen blir det nog lite stickning av kuddar och mössa med. Nu ska jag ta och njuta av resten av kvällen och sticka lite sen får man se när man somnar men jag blir hemma i morgon med så man slipper ställa klockan för att gå upp tidigt i morgon jag går nog upp framåt dagen om jag själv får bestämma vilket jag med kommer att göra.

Av cecilia wallenius - 14 november 2012 16:43


Efter att ha legat och frusit en hel natt och inte känt mig helt frisk och dessutom fick migrän på morgonen så var det bara att sova några timmar till och hoppas på att det skulle ge sig fram mot dagen så att man kunde sticka lite på sin kudde som ska hamna i sovrummet jag tog även och började på en mössa så nu ska jag bara ta och sticka en tub halsduk och benvärmare som jag ska ha till men det kommer bli fler så att man kan ha och byta med när man känner för det jag tänker ta och göra ett sett som passar till min kappa som jag nog har på mig till jul. Annars har ljudböckerna gått varma efter som jag inte har haft ork att göra annat än att sticka och sova så gått det går när det bultar och bankas i huset men det blir bra i slutändan. För vi ska få ny el i mitt hus. Annars har jag för det mesta inte gjort många knopi dag förutom att kolla på lite mer garn som jag vill ha så det lär snart ta och bli en beställning på det så att jag kan få min vinröda mössa och tub halsduk till jul då jag har tänkt att använda den med kappan som jag har. Och även funderar jag på att ta och sticka benvärmare till så att det kan bli snyggt. Nu ska jag ta och fortsätta att sticka och njuta av kvällen jag blir hemma i morgon med efter som jag inte är bra och känner mig frusen i kroppen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards