Alla inlägg under januari 2013

Av cecilia wallenius - 7 januari 2013 16:52


I dag efter jobbet åkte jag hem och städade undan julen så nu är jul lådorna nere i min källare igen och vår blomrena kan göra entré här hemma. Så i morgon tänker jag ta och byta mina julgardiner till det vanliga och även städa lite till för det orkade jag knappt med i dag annars har jag njutit av livet och kollat på garn till natt strumpor för kalla fötter det har även blivit lite stickat med. Nu ska jag ta och sticka lite så at man kan bli klar med i alla fall ett par sockor men det kommer nog bli fler så att man har och byta med.

Av cecilia wallenius - 6 januari 2013 15:53


Denna dag har jag bara njutit och åter glasat av musiken i min telefon Jag har även kollat på lite till akvariet och min nya familje medlem som det kommer att få bli under detta år. Men det får jag se när den kan komma. Men det blir nog till sommaren då jag har min semester. Jag har även tagit och kollat på vad jag behöver till min smyckes hobby efter som jag ska till Stockholm någon gång i maj så tänker jag passa på att besöka två affärer bland annat. Så att man slipper beställa från nätet. I morgon tänker jag nog ta och städa ut min jul som har varit helt mysig men det ska bli skönt med lite vardag och att ta in en buket med tulpaner eller två. Nu ska jag ta och sticka lite och njuta av kvällen så att man kan orka med morgon dagen.

Av cecilia wallenius - 5 januari 2013 16:29


I dag har jag bara spelat musik på min telefon via spotyfire som jag tog och fixade i går kväll så nu kan man glasa i en djungel av artister och musik och det kommer verkligen att få bli en dockningsstation eller två det får man se. Annars har jag bara tagit och pysslat och fixat så att mina påsar till min stickning kan få bli snygga det har även blivit lite påtat som är enklare än vad det ser ut så det kommer få bli lite mer påt verktyg och även lite mer sticknings verktyg men det blir nog i slutet på denna månaden. Det har även hunnit bli både lite påtat och stickat denna dag + att man har kollat lite mer på garn men först måste jag nog skaffa en förvarings låda som ska vara under sängen där jag kommer att ha min hobby. Men nu blr det lite mer stickning och njuta av kvällen så får jag se vad morgondagen kan bjuda på,

Av cecilia wallenius - 4 januari 2013 17:06


I dag på morgonen tog jag och fixade så att jag kan lyssna på musik i min telefon så nu ska man ta och inhandla en högtalare som kommer att hamna i mitt kök men det blir nog efter el renoveringen den kommer att få bli inhandlad annars har det varit en underbar fredag där jag bara har njutit och pysslat lite av varje till helgen tänker jag ta och börja på mitt lappöverkast jag ska ha i min gästrums soffa det ska nog få bli lite annat pyssel med i helgen bland annat fixa lite till mina fiskar som kommer få bo lite trångbott under el renoveringen men det kommer få lite syre och deras akvarium ska få en ny snygg bakgrund som kommer sitta bättre än vad den gör i dagsläget det ska även bi mer göm ställen så att man kan se småttingar lie mer för nu är det ganska så rädda men det lever tre stycken små ungar som ser ut att ha det bra men det ber om lite mer gömställen så det ska nog bli det när jag tar och fixar i ordning akvariet efter el renoveringen som kommer att bli av i vår kanten någon gång. Så efter det ska deras akvarium bli super snyggt så att det kommer att trivas. Nu ska jag ta och njuta av kvällen och försöka påta lite eller om jag ska inhandla lite bättre garn.  jag har även tagit och skaffat skype och det var hur enkelt som bara den att insltalera de. Jag har även laddat ner spotyfire till min telefon så nu kommer det att lyssnas på musit i den lite mer än vad det har gjorts hitils det kanske kommer bli lite variation på den och min mp3 när man nu ska ut och gå stavgång

Av cecilia wallenius - 3 januari 2013 16:32


I dag efter jobbet blev det lite garn köp innan jag styrde stegen hem och påtade vidare på en snodd jag började på i går så nu kan snart soffan bli snygg efter som jag blev mer nöjd med den sista kudden så tänker jag ta och sticka om det andra tre jag har i samma garn sen ska jag även ta och klä om två andra kuddar så att det passar bättre i soffan. Innan jag tar och börjar att sy på det lappöverkast som jag tänker ha där. Det har även blivit lite mer koll på smyckes lås och annat som jag tänker inhandla i slutet på denna månad Men först ska jag nog göra klart lite som jag har och väntar innan jag tar och börjar på något nytt. Och även städa upp lite så man vet vad man har och inte sen ser det ju även lite snyggare ut när det inte ligger i en enda röra som det gör i dagsläget. Nu börjar den första snodden till en av mina påsar verkligen ta form och det är verkligen kul att påta så kul så att det inte går att lägga i från sig. Men man behöver ju göra annat med så man måste ju. Men jag tänker ta och inhandla lite fler påt dockor fast då i andra varianter så att man kan göra mer snoddar och även lite mer varianter på dom. Annars har det inte hänt så mycket denna dag håller på att städa ut lite av julen som har varit helt underbar från början till slut. Kan bara inte fatta att tiden går så fort snart kommer även min hemlighet att av slöjas som jag har hålt tyst med sen november. Nu ska jag ta och pyssla vidare och även städa lite så att man slipper göra allt i helgen.

Av cecilia wallenius - 2 januari 2013 17:12


I dag tog jag och handlade lite innan jag styrde stegen hem och tog det först lugnt. Sen hittade jag en affär i linköping på nätet som säljer lite hobby prylar så att jag slipper beställa det jag behöver från nätet så i slutet på denna månad så tänker jag ta och åka dit och handla så att jag kan pyssla lite mer än vad jag gör i dags lägget. Och även kunna ut öka min stickning och armbands tillverkning men innan jag tar och åker dit ska jag se till att jag har lite bättre ordning i mitt sovrum och har inhandlat en förvarings låda där det kan få hamna när jag inte använder det. Det har även blivit lite stickning så att man kan snygga till soffan och även koll på mer garn efter som jag är inne i en sticknings period. Till helgen tänker jag ta och göra lite pyssel och kanske börja sy på mitt lappöverkast. Men nu tänker jag ta och njuta av kvällen och fortsätta att sticka.

Av cecilia wallenius - 1 januari 2013 17:10


Första dagen på nya året I dag åkte jag tillbaka hem till mig för att jobba i morgon. Nu till kvällen bestämde jag att när el renoveringen är över ska jag ta och stor städa i min lägenhet och ta och starta mitt akvarium på nytt det ska även få en snyggare bakgrund som kommer att sitta snyggare än vad den gör i dags läget. Jag ska även ta och fixa lite annat till lägenheten så att det kommer att få bli mysigt och även få ordning på mina köks lådor det har äve3n blivit lite stickat med så att den sista kudden i min gäst soffa kan bli snyggt jag går visserligen och funderar om jag skulle göra om tre andra så att även dom kan bli snygga med så det ska nog få bli det med annars jag jag nog ta och ägna den närmaste tiden åt lite pyssel så att man kan ta och göra en riktig storstädning till våren. Nu ska jag ta och njuta av kvällen och kolla på lite3 garn och även lite mer påt verktyg så att man kan göra lite olika sorters snoddar för det är verkligen kul att ha något att göra med händerna i bland.

Av cecilia wallenius - 1 januari 2013 00:37

Detta år kan jag bara hoppas på att det kommer bli ett bra år min lilla familj ska troligt vis få tillökning av ett till djur som kommer få bo med mig och mina fiskar

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards