Alla inlägg under januari 2013

Av cecilia wallenius - 15 januari 2013 16:20


I dag efter att man slutade jobbet tog jag dels och handlade lite till mina fiskar så att det kan överleva morgondagens ström avbrott och även lite mat till mig själv innan jag styrde stegen hem och fortsatte att sticka och även påta lite. Till helgen åker nog sy maskin fram för att dels sy en påse och även börja på mitt lappöverkast jag tänker ta och sy mig. Annars har jag bara njutit av denna dag. Nu ska jag ta och se om lusten finns till att påta eller sticka sen blir det att njuta av kvällen så får man se vad morgondagen kan bjuda på men det blir nog att påta eller sticka efter jobbet efter som man troligt vis inte har någon ström när man kommer hem för det håller på att byta ut min el. i morgon blir det nog en sväng till bibloteket innan man styr setgen hem.

Av cecilia wallenius - 14 januari 2013 16:35


I dag blev det en liten lat dag men det kan vara skönt i bland det med i till kvällen tog jag fram tyget till mitt lappöverkast jag tänker ta och sy mig så jag får ser när jag tar och sätter i gång med det men det blir nog till helgen om inte tidigare annars har jag påtat vidare på en snodd till en av det påsar som med ska sys så att man kan ha lite ordning på sin stickning när man är ute på resande fot och har den med sig. Annars har jag ägnat denna dag åt lite städning och plock och sen även kollat hur mitt ena köksskåp kan få lite bättre förvaring så att det kan se snyggt ut. Nu ska ja ägna resten av kvällen åt lite påtning så att det kan få bli en klar påse i helgen då jag tänker ta och sy lite bland annat en påse till min stickning sen även börja på mitt lappöverkast till gäst soffan.

Av cecilia wallenius - 13 januari 2013 16:49


I dag på morgonen tog jag och städade mitt akvarium så nu är det snyggt en veka till det har även blivit lite koll på små gömställen passande temat jag har där. Det har även blivit lite stickat och påtat med. Jag ångrar inte en minut över att jag lånade syrrans akvarium och skaffade fiskar för det är verkligen härligt visserligen är det ett pyssel i bland med det är väldigt roligt att hålla på med för tillfället har jag tre små liv i mitt akvarium och det lever och mår bra tillsammans med det andra fiskarna. Annars har jag ägnat denna dag åt att sticka och påta snoddar till påsar som jag ska ta och sy mig en vacker dag det har även blivit lite koll på vad jag tänker handla på min Stockholms resa i maj då jag tänker ta och besöka mina bästa affärer där uppe så att man kan ta och pyssla lite mer när man kommer hem och sen slipper man ju ta och beställa från nätet. Nu ska jag ta och påta vidare på min snodd jag håller på med och njuta av kvällen så får man se när jag tar och syr en påse till min stickning med det blir snart hoppas jag så att man kan få lite ordning på det med när man är ute och reser .

Av cecilia wallenius - 12 januari 2013 18:04


I dag har jag för det mesta pysslat med lite av varje det har även blivit koll på mer påtdockor och lite annat till min garn verksamhet. Det har annars blivit både lite stickat och även påtat denna dag. I morgon tänker jag ta och fläta ett armband som jag har liggande och väntar på att få bli klart sen blir det nog lite städning av mitt akvarium med så att det kan se snyggt ut igen. Jag har även kollat på en sak som kommer hamna i mit kök efter att dom har varit här och gjort om min el så nu kommer man snart kunna njuta av de där kaffet man kan beställa på kaffer hemma hus sig så det ska nog få bli en son. Nu ska jag ta och fortsätta att pussla och njuta av kvällen så får jag se vad morgondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 11 januari 2013 20:12


I dag efter jobbet blev det lite garn och tyg inhandlat så nu kan jag ta och få i ordning på lite småsaker till min stickning jag har liggande. När jag kom hem tog jag och byte ut mina julgardiner till det vanliga så nu är min jul bort städad för att komma åter i december. Annars har jag tagit och påtat på en snodd till en av mina påsar jag har gjort så att det saknas bara en snodd så att man kan stänga den det har även blivit koll på tyg så man kan sy sig en lite större sticknings väska och det kanske kommer bli inhandlat i helgen sen får jag se när jag tar och syr den men det blir väll när jag tar och syr på mitt lappöverkast till min gästsoffa å den kan bli lite mysig annars tänker jag ägna denna helg åt att göra klart lite som jag har liggande för det är en hel del som inte är färdigt så i morgon och på söndag tänker jag ta och pyssla så att det kan få bli klart. Nu ska jag ta och njuta och se fram emot morgondagens pyssel.

Av cecilia wallenius - 10 januari 2013 17:19


I dag blev det åter mattköp så nu är mitt sovrum riktigt snyggt det väntar bara på att det nya gardinerna ska lomma upp och att några tavlor ska upp på väggen så kan man riktigt mysa där inne. Annars har jag inte gjort så mycket denna dag annars ska jag nog se fram emot helgens aktiviteter där jag tänker ta och färdigställa en hel del jag har liggande. Det kanske kommer på börjas på mitt lappöverkast till min gäst soffa men det får jag se vad jag hinner med för först ska jag ta och se till att göra klart lite jag har innan jag tar och börjar på något nytt det har även blivit koll på lite tyg och även garn för att tå ordning på mitt hem och att man har småsaker samlade på et ställe så man slipper leta efter det men det får jag se när jag kommer dra i gång att sy något för först ska jag ta och göra klart lite innan de så kommer det inte att bli något nytt på börjat. Nu skka jag ta och njuta av kvällen och se vad morgoondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 9 januari 2013 16:20


I dag blev det lite handling så att man kan ta och sätta upp vardags gardinerna i gen jag tog även och inhandlade en ny tork ställning efter som den andra hade gott sönder. När jag kom hem tog jag och sov middag och samlade kraft för att börja med att storstäda och även renbädda i mitt sovrum jag har även kollat på mattor dit så en ska jag nog ta och inhandla i morgon och blir det som jag tänkt ska det nog få bli en till så att fötterna har något mjukt att gå på. Annars har jag bara njutit av denna dag. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta och sticka lite så får jag se vad morgondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 8 januari 2013 17:44


I dag blev det lite handling så att man kan ta och sätta upp vardags gardinerna i gen jag tog även och inhandlade en ny tork ställning efter som den andra hade gott sönder. När jag kom hem tog jag och sov middag och samlade kraft för att börja med att storstäda och även renbädda i mitt sovrum jag har även kollat på mattor dit så en ska jag nog ta och inhandla i morgon och blir det som jag tänkt ska det nog få bli en till så att fötterna har något mjukt att gå på. Annars har jag bara njutit av denna dag. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta och sticka lite så får jag se vad morgondagen kan bjuda på.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards