Alla inlägg under januari 2013

Av cecilia wallenius - 23 januari 2013 17:05


I dag tog jag och gjorde snyggt i min hall konst så att även dom sitter lite snyggare i sina rammar. Jag tog även och klippte till och sydde en påse till min stickning så nu kan man i alla fall få ordning på lite av det med för snodden till den gjorde jag klar i går kväll men det kommer nog att få bli några mer påsar så att även det man har gjort klart när man är ute på resande fot kan hålla sig snyggt tills man kommer hem. Jag har även bestämt måttet på mina lappar till lappöverkastet jag kanske tar och börjar på i helgen det beror på hur mycket annat jag hinner göra klart. Nu till kvällen tog jag och städade lite så i morgon när man slutar jobbet ska jag ta och städa akvariet och torka golv sen kan man ta och njuta av en ren lägenhet lagom till helgen. Annars har jag inte gjort så mycket förutom att kolla på lite små gömställen till akvariet till mina små barn. Nu ska jag ta och njuta av kvällen.

Av cecilia wallenius - 22 januari 2013 16:30


I dag efter jobbet blev det fortsatt städning och även den sista tavlan hamnade på väggen i sovrummet så nu ser det riktigt snyggt ut där inne. Jag har även kollat på lite till mitt akvarium där jag nog ska ta och handla lite till helgen om jag inte är inne hela helgen och pysslar. Och gör klart lite jag har liggande så att man kan börja på något nytt med ett gott samvete. Annars har jag för det mesta spelat ett smurf spel på min telefon. Men nu ska jag ta och påta klart en snodd till en påse jag kanske tar och syr i helgen till min stickning så att man kan ha ordning på lite.

Av cecilia wallenius - 21 januari 2013 18:01


I dag efter jobbet blev det lite ramköp Så när jag kom hem tog jag och ramade in lite kort jag ska jag i mitt sovrum och satte även upp dem. Det blev även om placering av två tavlor i sov rummet så att man kan fulla den sista väggen med sin egen konst för det kommer även bli målade tavlor till sovrummet med. Annars har jag bara tagit och gjort snyggt i lägenheten för det var verkligen behövligt på vissa ställen i morgon tänker jag ta och göra snyggt med mina tavlor hallen så att även det kan se lite snyggare ut. Sen får vi se om det blir något mer. Men nu tänker jag ta och sätta mig och påta på en snodd till en sy påse jag tänker ta och sy i helgen då jag bara ska göra massa inne pyssel men jag får väll se om jag går ut någon gång i helgen men annars ska jag ta och göra klart lite armband som jag har liggande.

Av cecilia wallenius - 20 januari 2013 17:23


I dag har jag planerat mitt vardags rum för framtiden och det kommer att bli ur snyggt där inne jag har även bestämt att samla mina Ljudböcker och musik på ett ställe så det kommer få bli en mp3 som kan sluka det mesta av det. Angående det smurf spel jag tog och ladda ner till min telefon i fredags kväll har jag inte gjort annat än att spela de så jag får väll se hur det går på jobbet i morgon om jag börjar prata smurf språket så kan jag ju ta och skylla på min telefon. Jag har även tänkt på en tavla jag funderar på att måla till mitt sovrum så jag får se när jag tar och skissar ner den på papper så att man kan färglägga den i morgon ska jag ta och få i ordning på en ljudbok jag har sen får jag se om det även kommer upp lite tavlor på två ugnar jag har som ska ha guld ram runt sig så tt det kan hänga i mitt sovrum. Men nu ska jag ta och påta lite på en snodd innan jag tar och somnar.

Av cecilia wallenius - 19 januari 2013 17:24


I dag blev det lite shopping. Det blev även koll på mer tyg men det får nog vänta ett tag till. Jag har blivit helt beroende av ett smurf spel på min telefon och inte nog med det när jag tog och flyttade till linköping så skaffade jag mig en soda strim och nu önskar jag mig en kaffe maskin med kapslar så att man kan få gott kaffe även här hemma. Så flytten till Östergötland har verkligen förändrat mig på vissa saker. Annars lever man och har det bra och trivs med livet som bara den. Jag längtar inte till baka till det liv Jag hade när jag bodde i Nyköping för jag mår mycket bättre och är framförallt mycket gladare nu än då. Nu ska jag ta och påta lite och njuta av kvällen så får jag se vad morgondagen kan bjuda på men det blir nog lite städning bland mina ljudböcker och cd skivor

Av cecilia wallenius - 18 januari 2013 20:30


I dag blev det lite shopping innan jag tog och styrde stegen hem och la in lite musik till min telefon och min kommande mp3 spelare jag tänker ta och inhandla för jag har nämligen planer på att göra om i mitt vardagsrum efter att min el är klar så att det kommer se lite snyggare ut där och att man vill vara där lite mer. Annars ska jag ta och ägna denna helg åt lite pyssel så att mitt lapptäcke kan ta form och bli klart när jag ändå var i städ tagen så bestämde jag mig för att rensa lite bland mina ljudböcker som jag inte lyssnar på så det får åka ner till källarförrådet i stället. Jag kom även på att jag inte bara skulle ta och sy mig en väska det kommer att få bli i alla få bli tre så man har att byta med beroende om det är höst vinter eller vår och sommar. Så denna helg blir jag nog inne så mycket som möjligt och gör snyggt lite här och där så att man kan njuta sen jag har även bestämt att samla det ljudböcker och min musik som jag gillar på ett enda ställe så det kommer så bli en ny mp3 spelare till våren sommaren så man kan ha det med dig när man är ute och reser eller gör något Nu till kvällen tog jag i alla fall och rensade bland mina ljudböcker så en del kommer att få åka ner till källarförrådet i stället så blev det lite mer plats i mitt skrivbord där jag kan ha lite garn i stället för jag tänker inte ha det under sängen som jag hade tänkt från början När jag ändå var i farten tog jag och gick igenom min musik samling med så även lite av dom kommer åka ner till källaren. Så att vardags rummet kan se lite snyggare ut det med. Nu till kvällen blev jag instruerad ett nytt spel på min telefon så vi får väll se hur lång eller kort denna natt kommer bli men som tur så är det helg så det gör inte så mycket.

Av cecilia wallenius - 17 januari 2013 16:48


I dag blev det lite handling så att man klarar sig över helgen i alla fall för jag funderar på att ta och börja sy på mitt lappöverkast till gäst soffan så att det kan bli snyggt. Det har även blivit lite mer koll på vad jag ska handla när jag är i Stockholm i maj. Annars har denna dag bara varit slapp. Förutom att jag har påtat lite på en snodd till min ena sy påse jag tänker ta och sy mig i helgen när jag ändå har sy maskin framme Nu ska jag ta och påta lite och njuta av kvällen så får jag se vad morgondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 16 januari 2013 18:19


I dag efter jobbet blev det lite mer garn så att jag kan påta snoddar till mina påsar som jag tänker ta och sy mig så att man kan få ordning på sin stickning. Det blev även att jag ställde mig i kö för en skiva som jag vill ha så jag får se när jag lånar den och lägger in den i min dator för att sen på ett smidigt sätt lägga in den i min telefon. Jag har även kommit fram till vad jag ska ha för mp3 spelare när min en dag går sönder så kommer det få bli en iPod. Annars har jag inte gjort så mycket denna dag för utom att tvättat och plockat. I helgen tänker jag ta och pyssla med lite av varje. Så att jag kan bli klar med det jag har liggande sen kommer jag ta och lägga in med lite musik på min dator. Nu ska jag ta och njuta av kvällen och påta lite på en snodd innan jag ta och somnar för att se van morgondagen kan bjuda på.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards