Alla inlägg under december 2012

Av cecilia wallenius - 3 december 2012 16:37


I dag blev det lite koll på nya fiskar och lite handling innan jag styrde stegen hem och tog och sydde upp mina jul gardiner i sovrummet så nu är det riktigt snyggt jag tog även och städa det sista. Så nu kan man ta och njuta av att det är snyggt i lägenheten så till slutet på veckan tänker jag ta och fylla akvariet med lite nya indervider i form av lite mer fisk så att akvariet blir lite mer livat. Nu är det bara lite julblommor som ska inhandlas men det blir nog lite närmare jul. Annars har jag bara tagit och njutit av denna dag till veckan tänker jag ta och inhandla en pyssel låda där jag kan lägga allt jag ska pyssla med så att man har det på ett och samma ställe sen kommer det nog att bli lite garn med för nu ska jag ta och ändra på två av mina kuddar jag har i gästsoffan så att det passar med det övriga och det kommer att bli snyggare när jag har sytt mitt lappöverkast med. Men nu tänker jag ta och sticka lite och njuta av kvällen så får jag se vad morgondagen kan bjuda på

Av cecilia wallenius - 2 december 2012 19:08


I dag på förmiddagen blev det lite bakat så nu kan man njuta av ännu mer julkakor det blev en mjuk pepparkaka fram åt dagen tog jag och fixade så att mina stjärnor och julslinga på min balkong kunde lysa på kvällar och mornar det har även blivit lite annat gjort med. Jag har även kommit på att jag ska ta och ändra på två kuddar i min gäst soffa så att det blir vinröda i stället som det är nu helröda för det kommer passa bättre sen när jag tar och syr mitt lappöverkast som ska ligga på sen så nu har man två kudd fodral att sticka så att soffan kan få bli riktigt snygg men det tar jag nog och gör närmare jul så man har lite tidsfördriv när man väntar på tomten och även tidiga mornar. Annars har jag bara gjort snyggt i lägenheten och kollat på lite mer nylontråd och lås så att man kan göra lite snygga armband i mängder. Nu till kvällen var jag borta hos bekanta och åt lite söndagsmiddag som var väldigt gott. Men nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen och se vad morgon dagen kan bjuda på.


 

Av cecilia wallenius - 1 december 2012 16:42


I dag tog jag och köpte mig lite jul the det blev även en hel del nya växter till akvariet som nu har fått det sista växterna för i år tror jag det kanske fylls på med lite mer fisk för jag är lite sugen på det men det får jag ta och se annars har jag ägnat denna dag åt att göra lite snyggt efter som det är första advent i morgon jag har även tagit och knutit lite makrame. Så nu lär det snart bli snygga armband men jag är än så länge i nybörjare stadiet men får man hålla på så lär man sig det. Jag har även hittat en julklapp som jag tänker ge mig själv delvis och lite av den kommer jag använda på mitt sista presentkort som jag så snart kan man sitta i sängen och även knyta lite makrame. Det är skönt att kunna göra det när man är sjuk för då orkar man ju inte göra annat än att vara i sängen och är man som mig och gillar att pyssla så är nog det väldigt bra men jag funderar att ha en hopp fällbar i stället så jag ska nog ta och inhandla en film för det i stället som man kan se på i jul. Nu ska jag ta och sticka lite och fortsätta at göra snyggt i min lägenhet så får jag se vad morgon dagen kan bjuda på men det blir nog nått.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards