Alla inlägg under december 2012

Av cecilia wallenius - 19 december 2012 17:35


I dag efter jobbet blev det bland annat lite filter köp och ytligare ett minneskort till mp3 spelaren När jag kom hem tog jag och städa akvariet och gjorde klart resten av lägenheten så nu är den verkligen super snygg så att man kan njuta jag tog även och hämtade ett paket till min telefon så att även den kan se lite julig ut även min garn korg har blivit lite mer påfylld av garn så att man har och göra i mellandagarna då jag tänker vara lite ledig och ta hand om mig och bli av med min förkylning som jag har gått med ett tag nu. Så i mellandagarna tänker jag dels ta hand om mig själv och även göra lite smycken och ta och sticka lite. Annars har jag inte gjort så mycket de3nna dag i morgon blir det att stå i julklapps köer och inhandla julklappar till alla snälla barn och även vuxna. Det ska nog bli lite mer garn men det tar jag nog på fredag eller lördag så att man har och göra när man är ledig- Nu ska jag ta och njuta av kvällen och sticka lite det blir nog att lyssna på en ljudbok med.

Av cecilia wallenius - 18 december 2012 17:22


I dag efter jobbet blev det lite städning när man kom hem så nu är det nästan bara golven kvar men det tar jag nog i Morgon efter att jag har städat akvariet och bytt hälften av filtrena det andra hälften kommer bli bytta efter jul. Det har även blivit lite stickat med. Nu ska jag njuta av kvällen och ta och sticka lite.

Av cecilia wallenius - 17 december 2012 17:51


I dag innan jag gick till jobbet tog jag och gjorde en beställning på lite mer garn så att man kan sticka sig fler mössor och halsdukar i jul helgen jag tog även och kollade på garn till natt sockor och det kommer med att bli inhandlat i veckan så att man har och göra i väntan på tomten och även i mellandagarna. När jobbet var avklarat för dagen blev det lite handling innan jag åkte hem och pyntade min gran och resten av lägenheten. Så nu kan man snart ta och njuta av att det är så fint här hemma. För det är bara lite städning kvar bland annat av akvariet som ska få lite nytt filter innan jul sen även lite efter det ska även inhandlas lite mer fisk så att det blir lite mer liv Nu ska jag ta och sticka och njuta av kvällen i morgon står det lite städning efter jobbet sen får jag se om det blir nåt mer.

Av cecilia wallenius - 16 december 2012 16:18


I dag tog jag och pynta lite sen fram åt dagen tog jag och hämtade en ny gran åt mig efter som den jag hade en som inte fick vatten och var ut torkad så det var bara att titta ut en ny gran åt sig nu till kvällen såg jag ett nytt litet liv i mitt akvarium. Annars har det blivit rätt så tomt efter som systers katt som har bort hos mig över nästan en månad har flyttat hem till Nyköping i dag. I morgon tänker jag ta och klä min nya gran och kasta ut den gamla på balkongen så länge sen ska jag nog ta och sätt upp min stad om jag inte gör det senare i veckan men det kommer få bli en sväng i morgon till hobby affären så att jag kan göra ett snyggt armband. Ny ska jag ta och njuta av kvällen och ta och sticka lite på en halsduk.


 

Av cecilia wallenius - 15 december 2012 14:49


I dag på morgonen tog jag och handlade på morgon sen åkte jag hem och baka tyvärr så läste jag inte hela receptet så jag glömde mjölet men jag tog fram en annan mjuk pepparkaka så de fick bli den i stället annars har jag tagit och köpt mig en gran som förhoppnings vis inte inte barrar innan jul men jag hade ju tur med den föra året. Jag har även tagit och beställt lite garn så att man har att göra i jul helgen. I kväll ska jag ut och äta årets första julbord med lite bekanta annars har denna dag varit rätt så lugn och de kommer fortsätta att vara i morgon ska jag nog ta och julpynta så man hinner njuta lite av det innan man åker och firar jul

Av cecilia wallenius - 14 december 2012 16:56


I dag tog jag och fixade så att min julstad äntligen kan lysa och även telefonen fick ett nytt fodral lagom till jul så nu är även den lite julig. Jag har även städat undan det sista present kort genom att inhandla lite spa produkter som kan gå åt nu i kalla vintern. Nu ska jag ta och se på lite film och njuta av kvällen det blir nog lite gått med jag kom även på när jag stod och väntade på en buss att jag ska ta och beställa mer fodral till min telefon men det blir nog efter jul och då kanske det kommer komma nåt av mina målningar på sen även lite andra som jag än inte har bestämt mig för än

Av cecilia wallenius - 13 december 2012 15:33


J dag var jag åter till baka på jobbet när det var slut så tog jag reda på att min stad efter ett antal år som den har varit släkt nu kommer lysa vilket är helt otroligt kul annars har jag tagit och fixat lite till helgen för då ska jag ta in min julgran så det kommer nog bli lite pynt i kväll så man kan få njuta lite men först måste det städas lite så jag får se hur det blir i morgon tänker jag fixa att min julstad kan lysa och även lite annat så att jag kan få ordning i mitt hem och med min stickning för där ska det bli en lite pyssel pärm . Men nu ska jag ta och sticka lite och njuta av resten av kvällen det är skönt att det är fredag i morgon för då är det snart helg på gång

Av cecilia wallenius - 12 december 2012 16:42


Jag stannade hemma i dag med men i morgon är jag redo att ta och jobba igen det kommer nog kännas skönt efter att ha varit instängd i min lägenhet fem dagar. Jag har även kommit på vad det sista presentkortet ska gå till såg man behöver ju pigga upp kroppen så det ska gå till lite hemma spa produkter. Annars har jag tagit och lyssnat på musikhjälpen och även lite ljudböcker. Det har även blivit lite stickat med men jag väntar på lite mer garn så man kan göra klart sin första tub halsduk så nu ska jag bara ta och sticka en mössa till den som kommer pli passande. Jag har även tänkt att sticka mig lite julstrumpor och även andra strumpor så att inte fötterna behöver frysa på natten. Nu ska jag ta och sticka lite och njuta av resten av kvällen det kommer bli en tidig kväll efter som man kanske ska jobba i morgon jag har inte bestämt mig om det än.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards