Alla inlägg under december 2012

Av cecilia wallenius - 11 december 2012 16:48


Jag blev hemma i dag med men denna dag kunde jag i alla fall stanna kvar i sängen ett bra tag. När jag äntligen tog mig upp och tog tag i hemmasysslor. Men lita av det garn jag har beställt har kommit så jag är inte helt sysslolös annars lyssnar man ju på musikhjälpen och pysslar. Och njuter så gott jag orkar av livet. Jag har även tagit och skrivit lite julkort så att det kommer i väg till jul nu ska man bara ta och bli frisk så att man kan lägga dem på lådan så att det kommer fram till jul Nu ska jag ta och sticka lite innan jag somnar visserligen kommer det att bli tidig kväll men det är skönt att somna tidigt när man är sjuk.

Av cecilia wallenius - 10 december 2012 14:41


I dag blev jag hemma från jobbet efter som man fortfarande är sjuk. Så det blev att försöka sova lite till. Men man gav snabbt upp och gick upp och kollade på lite mer garn som jag funderar på att beställa så man har att göra i mellandagarna och även i väntan på tomten. Det har även blivit lite stickat med så gott som man orkar när man är sjuk. Nu ska jag ta och njuta lite och även sitta och sticka sen kommer det nog att bli en tidig kväll men man är säng liggande i morgon med.

Av cecilia wallenius - 9 december 2012 12:16


I dag på morgonen tog jag och städade i min garn korg för att se hur mycket garn jag hade och vad som behövdes inhandlas till jul efter som det finns några helgdagar man kan ta och sticka lite och även när man ska hem innan jul jag har även kollat på pärlor för att göra klart ett av mina armband jag har liggande så på fredag efter att man slutat jobba tänker jag ta och pyssla lite. Annars har jag bara tagit och sovit så gått det går när hostar och snorar om vart annat jag får se hur det blir i morgon men jag är nog hemma och försöker att bli frisk en gång för alla så man inte hamnar i snorträsket igen något mer. Annars har jag och mina djur det bra det ser ut som man har fått struktur i akvariet i gen för nu har det nästan gått en veka sen det var någon som dog så det kommer nog att bli lite på fyllt innan jul. Nu ska jag ta och njuta vidare och dricka lite ingefärakur så man snart kan vara på benen igen.


 

Av cecilia wallenius - 8 december 2012 16:56


I dag tog jag och handlade lite sen blev det lite städning i mitt lilla rum Jag tog även och beställde lite patroner till min skrivare efter som dom är slut så kan det vara bra att fylla på dem så att det blir snyggt till jul det har även blivit lite stickat med. Annars har jag bara njutit över att det är helg i morgon ska jag nog ta och fixa lite till så att det kan se snyggt ut vid min garn korg sen ska jag nog pröva att påta ett band till mina påsar så att min sticknings väska kan bli snygg och även klar den ska bara bli lite större men det tar jag och fixar efter jul. Nu ska jag ta och njuta av kvällen i morgon blir det nog lite fix så att lägenheten kan bli snygg så nu ropar stickningen på en och det ska bli ett par sockor tror jag.

Av cecilia wallenius - 7 december 2012 15:31


I dag blev det åter lite shopping till min smyckes till verkning jag tänker göra i helgen innan jag åkte hem och tog och stickade lite på mina nattsockor jag håller på med annars har denna dag varit rätt så lugn och även kvällen kommer att bli det annars kommer även denna helg bli rätt så lugn ska ta och pyssla lite så att man blir klar med några armband som jag har och ligger. Jag har även funderat klart vad jag ska använda mitt sista present kort till som jag har liggande det kommer att få bli ett brickbord att ha i sängen när man vill sitta där och pyssla. Men nu tänker jag ta och fortsätta att sticka lite på mina sockor så att det kan bli klara snart och även njuta av kvällen.

Av cecilia wallenius - 6 december 2012 16:42


I dag efter jobbet tog jag och snygga till mig innan jag styrde stegen hem men det blev en bättre mössa så att man inte fryser när man är ute och lite köp till mitt hemma spa jag tänker ha i helgen. Jag har även kollat på en tub halsduk som jag funderar på att ha till så att det ser snyggt ut för nu går det verkligen åt med halsdukar när det är vinter ute. Annars har jag börjat att kolla vad jag vill ha med hem till jul så man kan vara lite sysselsatt på tåget eller bussen det beror på vad jag tar. Annars har jag ägnat denna dag åt att göra snyggt i min garn korg och på en hel del andra ställen. Annars har har bara tagit och stickat och njutit av denna dag i morgon tänker jag ta och fylla akvariet med 10 liv till så att även det kommer få lite mer liv. Nu ska jag ta och sticka lite och njuta av kvällen.

Av cecilia wallenius - 5 december 2012 16:08


I dag orkade man knappt göra något efter jobbet så det blev lite garn köp för att kunna sticka sig underbara tub halsdukar till denna vinter som kom med storm när jag kom hem tog jag och kollade på lite ansiktsvård till mitt lilla hemma spa jag tänker ha i helgen. Jag har även tagit och gjort en beställning på lite mer garn efter som det är underbart att sticka så det kommer att bli mössor och halls dukar i mängder och även benvärmare tänker jag ta och sticka när jag har stickat klart det första paret natt sockor som jag håller på med, Och om dom blir bra så kommer det att bli fler av dom med. Nu ska jag ta och sticka lite och njuta av kvällen.

Av cecilia wallenius - 4 december 2012 16:20


I dag efter jobbet åkte jag och tog hur mina fiska kunde må bättre i stället för att lägga sig på botten och dö. Så det blev lite filter köp och även lite garn. När jag kom hem tog jag och bakade lite pepparkakor så man kan njuta av det kommer bli lite mer bak bland annat en mjuk pepparkaka till och då kan man ju hoppas på att den är lite snyggare än den jag bakade sist för formen var för liten annars har jag ägnat kvällen åt att sticka lite sköna natt sockor som man kan ha på kalla fötter. Nu ska jag ta och sticka lite till och njuta av kvällen till helgen tänker jag ta lite hemma spa och rå om mig själv.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards