Alla inlägg under mars 2014

Av cecilia wallenius - 22 mars 2014 17:59


Dagen började rätt så lugnt var och fyllde på lite mat innan jag tog och åkte ner på stan för att fixa lite penslar för att måla på den duk jag inhandla mig i går och man blev nöjd med resultatet det har även blivit armband gjort med så nu har jag tre stycken i den skaran och fler lär det bli snart även stickningen av mina natt sockor går framåt så man kan snart testa dom med innan det blir för varmt. Men det kommer bli mer sockor till hösten för då är det dags att använda dom igen lite mer. Jag har även planerat för lite mer pyssel så man får väll se när det kan bli men först ska jag ta och sticka klart det jag håller på med som poncho och natt strumpor innan det blir något mer på börjat så nu är det dags att sätta sig och sticka så att det kan bli klart snart. I morgon är det lite städning av akvariet som gäller och det kanske blir lite på fyllt med fisk. Även morgondagen kommer det att bli lite pyssel.

 

min nya tavla till gästrummet ligger på tork innan den får hamna på mit egna stafli som jag har där inne som prydnad


 

så här blir armanden när det är klaraoch man är riktigt nöjd med dom jag har hitils så fler lär det bli


 

Nu är det inte lågnt kvar tills den första natt strumpan är klar sen är det bara att fortsätta med en till innan det blir för varmt men annars har man ju något att ha på sig till höstens nätter

Av cecilia wallenius - 19 mars 2014 18:35


Då var det snart dags för en liten fixar helg till denna gång tänker jag ta och fixa lite som jag inte han med i helgen men det mesta kommer att ske i mitt lilla gäst rum arbetsrum. Där jag tänker ta och göra det lite mysigt samtidigt så att man vill vara där inne mer än att bara sitta vid datorn. Det kommer även att bli lite pyssel gjort med sånt man har haft liggande och väntat på att bli klart äntligen kan få bli det. Annars har jag varit och inhandlat lite konstnärs färger och förstås lite mer garn så nu kan jag äntligen ta och sticka mina natt strumpor så att fötterna slipper frysa. Jag kunde inte vänta till helgen med att börja sticka på mina natt sockor så dem håller jag på med samtidigt som jag stickar lite på min poncho. tuvär så kunde jag inte hålla fingrarna borta från att göra armband så jag tog och gjorde ett som man kan använda rätt så snart efter som det gjick rätt så fort att göra det men jag kommer fortsätta att göra mina traditionella makrame armband med nu ska jag ta och njuta av kvällen och se vad morgondagen kan bjuda på.


 


äntligen snart kan föterna slippa frysa om natten snaqrtär det första paret klart.


 


min nya variant av arband väldigt lätt att göra



Av cecilia wallenius - 18 mars 2014 18:53


I dag tog jag det sista putsningen av mina fönster så nu är dom vår fina. Det har även blivit lite stickat med så min poncho är halv klar. Men man letar redan efter nya sticknings arbete3n så man får väl se vad det blir här näst antingen blir det nattstrumpor eller så blir det en bolero det lutar mer åt en bolero än nattstrumpor så det lär nog bli det här näst eller om jag inte tar och kör lite dubbelt det får jag se hur jag gör med det. Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen för att ladda in för morgondagen då jag funderar på att inhandla lite garn till mina natt sockor.

Av cecilia wallenius - 16 mars 2014 17:44


Ja ha då var det slut fixat för denna gång jag längtar redan till nästa gång det blir lite fix för man blev riktigt nöjd med resultatet och skönt att ha fått lite gjort med men i dag stod det pyssel på dagen så att man måste ju ha lite roligt efter att man har gjort lite nytta med så nästa helg planerar man att göra lite pyssel sen ska även akvariet få lite på fyllning och även bli vår städat så att det blir snyggt så att man kan göra klart sånt man har haft liggande och blir nog lite mer armband i läder men förstås med makrame knutar. Även vardagsrums fönsterna blev vår fina så nu kan man i alla fall se ut genom dom och resten tar jag nog med innan det blir mer vår så till veckan ska dom med tas. Annars har jag äntligen kommit på hur jag ska få mina natt sockor så rätt så snart ska jag ta och börja med dom med så att man kan använda dom till hösten. Det har även blivit lite stickat med så at man kan börja på något nytt inom en snar framtid men nu är det dags att njuta av kvällen för att se vad morgondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 15 mars 2014 17:43


I dag blev det om plantering av lite blommor så nu står dom snyggt igen i mitt sovrums fönster även färgburken åkte fram så att man har bättrat på i köket. Där det blev snyggt så nu ska jag bara fixa lite till så att det ser helt och snyggt ut. Sen blev det städning av hallen och även lite i mitt källarförråd. Annars har man haft en underbar fixar dag där man har fått lite gjort. Och planerat för ytligare en fixar dag rätt så snart. där jag har lite små saker att fixa bland annat lite ben och sladdar i arbetsrummet och kanske blir skrivbords skivan kapad så att det blir snyggare. Men när det blir vet jag inte men rätt så snart. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta av kvällen och se fram emot morgon dagen då jag ska måla klart lite i köket sen blir det smyckes tillverkning. Och kanske något mer vad vet jag inte men i allafall kommer jag at göra smycken.

Av cecilia wallenius - 11 mars 2014 20:55


I dag har har jag tagit och pysslat och beställt så att jag kan göra japanska armband. Jag har äntligen hittat guld pärlor som jag tror kan passa till mina makrame armband i svart och kanske någon mer men det får jag se. Annars har jag inte gjort så mycket på sista tiden mer än att handlat så att man kan ta och utveckla lite armbanden en del även så att man kan göra halsband och örhängen förstås. Så i morgon efter man slutat jobbet kommer jag ta och göra armband. I japansk stil och även lite makrame med pärlor det har även blivit lite stickat på min poncho som jag kan använda till våren medan min bolero kofta får vänta lite till på sin tur men den ska jag ta och sticka med. så att man kan ta och använda även den till vår och sommaren men nu väntar sängen och kudden på en dejt men tvär har jag ingen som värmer min säng längre för katten som jag ar haft fick vår känslor så det var dags för henne att flytta hem men hon kommer till baka till hösten då det börjar bli kallt ute

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards