Alla inlägg under februari 2012

Av cecilia wallenius - 14 februari 2012 19:09


I dag när man slutade jobbet blev det lite inhandlat till akvariet som behövde ett nytt filter det blev även lite koll på fiskar innan man styrde stegen hem och sov middag. Nu i kväll fick jag ett sug att börja pyssla så jag tog och beställde lite från panduro och hoppas att min mor kan hjälpa mig att komma i gång. Annars har jag bara tagit och njutit av denna dag jag får se vad kvällen har att bjuda på men det kommer nog att bli att njuta av mitt rena akvarium som fick en storstädning i går så nu har minna fiskar snyggt hos sig och deras matte har lovat att det ska ha det så snyggt så det är bara att hålla efter med lite städning som jag inte har orkat på några veckor men nu har jag krafterna tillbaka vilket är skönt efter att man var sjuk i början på året. Jag bar även en tavla till gäst rummet på gång med. Det kort jag beställde till hallen blev toppen bra så nu ska jag bara ha lite svarta ramar dit så dom kan komma upp på vägen. Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen jag får se vad morgondagen kan bjuda på men något blir det säkert.

Av cecilia wallenius - 13 februari 2012 17:48


I dag tog jag och åkte hem direkt efter jobbet. När jag kom hem tog jag tag i tvätten sen blev det en middags lur innan det var dags för att ta sig an akvariet som blev super snyggt efter att jag tog bort alla alg blad det blev även rengjort i morgon tänker jag ta och föpa ett filter till det så det kan bli renare det ska nog bli lite mer fisk men det får bli nästa veka annars har jag bara tagit och njutit av livet. Kvällen kommer bli lugn kanske ska ta och kolla på tv med denna dam innan vi tar och somnar. För att orka med morgondagen.  

Av cecilia wallenius - 12 februari 2012 14:36


I dag har jag tagit an min tvätt och tvättat så man har något att ha på sig i veckan som kommer det blev även en sväng bland annat till djuraffären där jag frågade om lite rår om mina alger och kollade på mer fiskar sen var jag även och handla lite nödvändigt när jag kom hem tog jag hand om tvätten och tog och renbädda det blev även lite damsuget men inte då mycket efter som jag fortfarande har min lillasysters katt på besök fortfarande annars har jag bara tagit och njutit av denna dag.

Av cecilia wallenius - 11 februari 2012 15:33


I dag har jag tagit med min mamma lite på stan och gått i tygaffären där jag hittade mitt kuddtyg så nu ska det kanske snart sys kuddar sen blev det lita annat handlat bland annat lite bollar till Mika så hon har något att sätta fart på när hon är på bus humör nu sitter man och väntar på lita mat. Jag får se vad kvällen har att bjuda på  

Av cecilia wallenius - 10 februari 2012 15:15


I dag tog jag och åkte direkt hem efter jobbet när jag kom hem väntade Mika på en det har funkat bra första dagen att ha henne så nu ska hon få bo med mig och minna fiskar ett tag i Linköping. Kvällen blev ganska bra jag bjöd min mamma och några till på mat innan man tog och gick och la sid för att sova för att orka med morgondagen Hoppas bara att den blir lika bra.

Av cecilia wallenius - 8 februari 2012 16:52


I dag efter jobbet blev det åter lite handling av mat och koll på annat som lite förvaring. När jag kom hem tog jag och lagade lite mat sen fick jag ett litet ryck och damsög i lägenheten. Kvällen kommer bli rätt så skön det blir nog att ligga framför tv innan man tar och går och lägger sig för att orka med morgon dagen. Annars har jag inte gjort så mycket i dag mer än att njutit av livet och kollat hur mina små fiskar växer det är lite kul ändå att jag har fem små fiskar dom växer i mitt akvarium och det har jag döpt men inte de det stora nu ska jag fortsätta att njuta av livet.

Av cecilia wallenius - 7 februari 2012 17:33


I dag tog jag och handlade lite innan jag åkte hem och hämtade ett paket till akvariet som hade kommit. Det blev även lite tvättat och städat. I morgon tänker jag ta och fixa lite städ och mys grejer så det kan bli riktigt snyggt här hemma så jag kan ta och njuta riktigt ordentligt sen det kommer nog bli lite koll på fiskar om jag känner mig rätt så i morgon när man kommer hem kommer det stå akvariestädning på programmet så jag kan sätta dit det nya sakerna som dom fick i julklapp och namnsdags present annars har jag bara haft det skönt en dag som denna.

Av cecilia wallenius - 6 februari 2012 17:08


I dag har jag åter haft en lat dag men jag tog och jobbade på förmiddagen. Men innan jag gick till jobbet i morse så tog jag och beställde lite gömställen till akvariet så nu kommer dom snart ha ännu mer gömställen där vilket mina små fiskar kan vara glada över och kanske slipper bli uppätna. Jag tog och handla lite mat och gott innan jag styrde stegen hem och fortsate att njuta av livet kvällen kommer bli rätt så skön vad jag vet det blir nog något tv program man ska se på innan man tar och somnar för att orka med morgon dagen Jag skrattar gott åt mina fiskar i bland det finns några som har revir och de märker man medan en del bara simmar på som inget har hänt. Det ska bli spännande hur min lillasysters katt reagerar på akvariet för hon och mamma ska nämligen ta och åka hit till helgen men det ska nog gå bra.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards