Alla inlägg under februari 2021

Av cecilia wallenius - 10 februari 2021 16:33

I dag gick man upp supertidigt för att äta lite frukost innan det var dags att fasta som blev avbruten vid nio efter som om man skulle till inte hade tid så annars hade man fåt vara fastande hela dagen men det kommer att bli i morgon i stället och det tackar man för efter som då är det på morgonen. Men i dag så gjorde man sin egna apelsinjos och ja den var bra god.

 

 

 

Och eftersom fastan blev avblåst så blev det först lite handling innan man åkte hem och städade lite. Annars har man inte gjort så mycket i dag mer än att njutit av livet och laddat för morgondagen. Får man se vad den har att bjuda på. Och man kommer att avsluta dagen med en skål sådant.

 

 

Av cecilia wallenius - 9 februari 2021 18:14

i dag var det även tänkt att man skulle testa på att jobba men mitt huvud hade tydligen lite andra planer för det kändes som att man var bakis vilket man inte var så det blev att vara hemma och sova vidare och man kan nog säga att ställer man inte klockan så sover man till max tolv på dagen nu när man har varit sjukskriven. Vissa dagar är man sugen på mat i alla fall när man ser andra laga mat. Och man känner hur hungrig man är medans andra dagar går det hur bra som helst. Och nu har man även pratat med en dietist vilket man inte gjorde när man opererade mellan ansiktet vilket man så här i efterhand saknade och nu för tiden  så finns det mycket smooothie och jag har verkligen börjat älska det allt mer nu på sista tiden.

 

  

Och det finns så många olika smoothies man har testat på den sista tiden och man behöver inte tröttna på dem heller vilket man lätt gör om man bara tar en och samma. plus att det även finns smoothie böker man kan titta i.

 

 


Av cecilia wallenius - 5 februari 2021 17:43

Äntligen börjar man hitta en rutin på detta. I dag var det första gången när man var och handlade att hoppas att man inte blir stoppad efter som man inte hade så mycket mat i kassen utan det mesta var frukt och bär och lite flytande man kan ju undra hur man kan laga mat på det och nej så är det inte men nu förtiden går det åt en hel del mellanmål efter som man bara får i sig flyttande och nej så mycket alkohol är det inte då det får vänta tills man är bättre och kan äta igen. Så denna maskin har man använt och kommer att göra det ett bra tag till det kändes som en bra investering i mitt hem.

 

 

 

Jag verkligen älskar den och även denna har man använt lite av med och i kväll tog man och testade blåbärspaj smoothie.

 

 

 

och det var inte den sista gången, och skillnaden nu än var det var för 19 år sen är väll at man blivit större och förstår att man måste äta för att orka med dagen och då var det under en period detta vet man inte hur länge det ska hålla på men man hoppas på att det visar sig snart för det är lite enformigt men man får i sig en del goda mellanmål.

 

 

Av cecilia wallenius - 3 februari 2021 16:24

På den sista tiden har man verkligen blivit förälskad i smoothies så för några dagar sen tog man och beställde sin första smoothie bok och i dag kom den och ja man kommer nog hitta något gott att prova även i den.

 

 

 

Och det är just nu bra efter som magen bara vill att man ska få i sig flyttande. Och även denna maskin används flitigt man har till och med köpt karaff så att man kan ha smootihe i kylen om man inte orkar allt.

 

 

 

Annars har man inte gjort så mycket en dag som denna förutom att tvättat lite och även fotat lite nu ska man ta och njuta av lite guacamole nu när min mage vägrar äta något annat än flyttande. Jag hoppas på en lösning snart men tilldess är det bara att stå ut och unna lite gott ibland.

 

 

Av cecilia wallenius - 1 februari 2021 18:14

I dag startade man dagen med en grön smootihe igen denna är verkligen underbart god.

 

 

 

Efter det så var det dags lite handling även om det inte går åt så mycket mat nu förtiden så går det åt mer av den flytande varianten. Man blev även sugen på  lite äpplekaka men efter som man bara kan äta flyttande så blevdeten äpple kaka i smootih i stället.

 

 

 

Och man har tittat på en bättre Blender så att man kan göra bättre smootihe så i dag när magen har varit i mat strejk i fem månader så kände man att den kan få en sådan här som en liten upp piggande present plus att man kan göra mer smootihe och förhoppnings vis går så klarar den av lite frys varor så att allt slipper vara tinat.

Så denna kommer man att inviga i morgon.

 

 

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards