Alla inlägg under januari 2012

Av cecilia wallenius - 7 januari 2012 15:15


I dag åkte jag till Nyköping trots att jag var lite snuvig men jag ville ju ha det två ljudböckerna som jag hade ståt i kö på i Biblioteket så jag hade inget annat val än att åka hem det blev även en sväng på stan innan jag tog och åkte hem till mamma och sov middag för att orka med kvällens middag hemma hos min mormor innan man tog och somnade för natten.

Av cecilia wallenius - 6 januari 2012 13:35


I dag när jag vaknade så hade äntligen min förkylning brutit ut men de tär skönt att det är lång helg så man kan vila och vara pigg på måndag då en ny arbetsvecka tar fat annars har jag bara haft det skönt och sovit mest halva dagen det har även blivit lite tvättande så man har något att sätta på sig. I morgon ska man till Nyköping och hämta två böcker som jag har på biblioteket där en av dom ska jag lyssna på tror jag när jag åker med tågen veckan där på jag ska nog ordna så man har lite matsäck så man inte är allt för hungrig när man kommer fram dit man ska. Men jag kommer nog läsa med när jag sitter på tåget nu ska jag ta och fortsätta att bli piggare och plocka bort julen lite smått så jag slipper ha allt till veckan.

Av cecilia wallenius - 5 januari 2012 13:57


I dag har jag äntligen bestämt vilket akvarium det ska bli till sovrummet så när min gamla säng är såld som jag har ligger ute på blocket så tänker jag ta och köpa de. Annars har jag bara tagit och njutit och plockat i lägenheten. Nu har man lång helg åter igen det känns helt underbart att bara få vara och ta dagen som den kommer. Denna helg ska jag bara njuta och ta och kopiera av en ljudbok som jag tänker lyssna på nästa veckoslut då jag tar tåget till Sundsvall troligtvis och hälsar på. Så till veckan åker nog julen ut vad jag vet om den inte åker tidigare förstås. Men i år har jag verkligen njutit av den trots snöbristen som har varit men det har varit skönt ändå för man har inte behövt att frysa i alla fall. Det ska även bli lite koll vad jag ska ha på mig när jag är där uppe. Men nu ska jag ta och fortsätta att städa så att man kan njuta i morgon när man vaknar av att det är snyggt. Det blev en sväng på stan innan jag åkte hemm nästa vecka får jag se vad jag hittar på jag är sugen på lite fiskar men jag vet inte i sona fall vilket rum det ska få hamna men det får nog bli vardagsrummet så får jag se vad jag vill ha till sovrummet.

Av cecilia wallenius - 4 januari 2012 15:01


I dag efter jobbet så åkte jag och kollade på lite mer husdjur innan jag åkte hem och fortsatte att göra snyggt nu har jag även bestämt hur många kuddar ja tänker ha i gäst sängen och det kommer att bli snyggt det kan jag lova. När jag kom hem tog jag mig an lite städning och plock så nu är det snyggt. Nästa vecka åker julen ut för att komma åter i december igen. I morgon ska jag nog ta och se vad jag ska ha på mig på lördag. Men jag ska även kolla på vad jag dels ska ha på mig och sen kanske med mig för tidsfördriv då jag ska till Sundsvall och hälsa på nästa veckoslut. Nu kallar plikten på mig och det är åter dags att ta tag i städningen så man kan njuta ännu mer sen när det är klart. Julen är på väg att åka ut så den kan få komma tillbaka i december med nyare friskare tag.

Av cecilia wallenius - 3 januari 2012 14:19


I dag fortsatte jag att städa och tvätta när jag kom hem till helgen åker nog granen ut tror jag men denna gång har den holt sig utan att barra. När jag tog och vaknade i morse så fick jag se några små krabater så nu har någon av fiskarna fort sina första barn det är bara tur att jag hade akvariet i sovrummet i gång för där lever det nu och ser ut att må bra. Det bor även en platy där som förhoppningsvis piggnar på sig. Ammar har jag inte gjort så mycket i dag för utom att köpt yngel foder. Även om inte dom som jag har nu kommer överleva så är det på gång med lite yngel och då är det bra att ha foder till dom hemma. Annars har jag åter njutit av denna dag. Till helgen fick jag lite ändrade planer än vad jag hade tänkt det blir ett besök på Nyköpings bibliotek där jag har en bok som väntar på en sen ska jag bara njuta av helgen tuvär var platyn död när jag kom hem men jag ska skaffa fisk till sovrummet om två veckor då jag är hemma och ska bara ta och njuta och kanske se vad jag vill ha i 30 present efter som man fyller år i februari denna kväll kommer bli rätt så lugn kanske ska ta och sova lite för jag är rätt så trött.

Av cecilia wallenius - 2 januari 2012 14:35


I dag efter jobbet så tog jag och åkte och handla lite. Det blev även lite koll på fiskar och ett akvarium fast litet som jag tänker ha i sovrummet om jag orkar ha två igång. Innan jag åkte hem tog tag i tvätthögern som växte under julen. Det känns skönt att vara i gång att jobba efter lite ledigt nu väntar man bara på att det ska bli sommar så man får semester men innan dess tänker jag ta och bli 30. Annars så har jag bara tagit och njutit av denna dag. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta av kvällen det kommer bli tidigt i säng i kväll med för jag har vänt på dygnet under min ledighet och tagit rejäla sovmornar. Ja ha det är verkligen skönt att det är mellandagsrea i dag tog jag och handla lite julgranspynt som jag ska ja till granen i december.

Av cecilia wallenius - 1 januari 2012 15:21


Jaha då var det 2012 hjälp var tar tiden vägen hoppas för min del att detta kommer bli ett bra år och att jag fortsätter att må så bra som jag gör nu. I dag har jag stor städat hela lägenheten och gott ner med lite till källan för att jag inte fick plats med allt i morgon så börjar man jobba efter en skön ledighet. Men jag jobbar ju bara korta dagar så jag hinner ju fortsätta att njuta ett bra tag till av julen innan den åker ut. Så här funderar jag på att ha det nästa jul med för det är verkligen skönt att ha varit ledig i mellandagarna Nu ska jag snart gå bort och äta kvällsmat sen ska jag bara ta och njuta när jag kommer tillbaka hem. Det kommer bli en tidig kväll så man orkar upp till jobbet i morgon. Sen får jag se vad jag gör på eftermiddagen men något roligt ska jag nog ta och göra tror jag. Innan jag tar och åker hem och njuter av julen. Sen får jag se när min beställning som jag gjorde nyss kommer så jag får lite att lyssna på sen ska jag bara se om det finns några bra filmer som jag kan tänka mig att titta på när jag ska åka upp till Sundsvall så man får tiden att gå lite fortare för det är ganska lång tråkigt att åka tåg så långt men det får ju bo där om det vill. Men det ska bli roligt att träffas igen. Nu ska jag snart ta och gå bort och se om man får något gott och äta den första dagen på året.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards