Alla inlägg under januari 2021

Av cecilia wallenius - 21 januari 2021 16:31

I dag har man inte gjort så mycket mer än att blivit inspirerad av en app där man går och får vilket kan passa mig i vardagen i vanliga fall efter som man går en hel del på jobbet när man nu jobbar vilket man hoppas med att komma i gång med snart ör man klättrar lite på väggarna här hemma på grund av att magen inte kan bete sig. Ibland längtar man verkligen på at magen ska må bra speciellt nu när man har kollat på en hel del matrecept som man vill göra. Men jag väntar med det tills man vet att Man kan få njuta av den goda maten i stället så istället får man allt nöja sig med släta soppor och känna hur det var att vara 20 år då man hade en period där man bara fick äta flyttande men då visste man att man skulle äta normal mat snart. Det är lite skillnad mot vad man får leva med i dag efter som man än så länge inte ser något slut på detta dom man just nu längtar efter i dag kom lite rare pärlor så man i alla fall kan göra lite roligt när man går hemma och inte vet vad man ska göra. så kan man alltid ta och knyta lite rare armband.

 

 

 

 

Av cecilia wallenius - 20 januari 2021 17:05

Denna dag började med att man gjorde sig snygg i håret.

 

 

 

Innan man åkte hem för att sova lite som inte blev av eftersom man var lite för pigg så i stället åkte man och handlade lite även om man inte får i sig något annat än soppa men man hoppas på att det ska lösa sig snart för nu vet man troligt vis vad det är som gör att har mått dåligt i fyra månader. Så förhoppnings vis så kan man åter gärda det men annars har man inte gjort så mycket en dag som denna mer än att kollat på lite goda recept och sen även lite annat som man är sugen på att göra framöver. För man älskar ju att ha sina tavlor pålite saker och lite till ska det nog få bli som man beställer framöver. men först gäller det att spara lite efter som man just nu inte har någon inkomst när man är sjukskriven.men man har ju en delböker att lyssna på så så synd är det inte om en. 

 

 

Fast man längtar till jobbet men jag kan inte styra mitt problem er än att det går bättre när man äter flytande.

 

 

Av cecilia wallenius - 18 januari 2021 18:09

Idag har man haft en underbar dag trots att magen har varit lite jobbig men det får man kanske svar på vad det kan bero på att den inte vill äta något annat än bara soppa även om soppa kan vara gott ibland men inte i längden och inte varje dag men hittills så är det man fått behålla plus yoghurt.

 

 

 

Så slättasoppor går hem för min mage men hoppas på bättre  och lite mer kost snart  Sen har man även tagit och fyllt på med lite trådar så nu kan man göra lite mer färger på rare armbanden åt sällsynta nu när man är hemma på grund av mag strul.

 

 

 

Men jag hoppas att kunna jobba snart men efter som jag inte vet när den strular så känns det skönt att vara hemma

Av cecilia wallenius - 17 januari 2021 16:57

I dag har man haft en lat söndag med lite tvätt och städning och förhoppnings vis är min mage på väg att bli  bättre just nu lever man på flytandeföda för det är de enda man fått behålla men man ska till doktorn på tisdag och förhoppnings vis finns det svar på vad det är för fel för man har tröttnat på detta rejält efter som det har hållit på sen oktober förra året annars har man tittat på när nya böcker kommer ut och skrivit upp det författare man lyssnat på den senaste tiden för att ha lite koll på när dom kommer ut med ny bok. Annars har man inte gjort så mycket mer än att lyssnat på böcker och gått i mys kläder hela dagen.

 

 

 

Av cecilia wallenius - 15 januari 2021 17:50

I dag har man inte gjort så mycket mer än att fixat lite hemma och tänkt att hade man räknat med att sitta här tio år senare och vara en stolt person som har varit med i radio och tv och har en egen blogg nej jag tror inte det hade varit så men det är tack vare min mor man sitter här i dag och har varit med om detta. Förutom bloggen då för den bestämde man sig själv över att starta. även om det låter som en svår väg i mångas öron men det kan det vara med men det är den ända vägen jag vet som finns  annars har man tagit mer blodprov för att finna felet vad det är med min mage som bara vill att man äter en gång om dagen så ja man får just nu bara i sig lite frukost sen tycker den att nej det där ser alldeles för gott så det får man inte äta utan att det kommer upp lika fort som det åkt ner som tur är så ska man till en dietist på tisdag och hoppas på få hjälp med vad man kan äta oh som magen kan behålla vore just nu underbart. för det är inte mycket den vill att man ska äta. I dag fick man dessa som uppmuntran plus att man fick höra i går att jobbet saknade en.

 

 

 

Av cecilia wallenius - 14 januari 2021 16:15

I dag var det första gången man kände sig rastlös över att gå hemma på grund av att man aldrig vet när magen sätter i gång och bråka. Men på den sista tiden så har det oftast varit på kvällana så man kan snart räkna med att börja jobba igen som vanligt vilket man just nu längtar efter. Sen får man ha en magen som håller på kvällen. I dag tog man och skrev matsedel för två veckor framåt även om man kanske inte får behålla maten så måste man ju äta även om det just nu känns hopplöst så har man lusten till att laga mat för i dag gjorde man detta för första gången men absolut inte den sista för det var gott även om magen inte tyckte det var så gott.

 

 

 

Och man måste säga att man är riktigt nöjd med sitt bakbord som man inhandlade till jul men då aldrig använde då.

 

 

Av cecilia wallenius - 12 januari 2021 16:32

Då var det dags att uppdatera lite igen. I dag konstaterade man att på fredag har man varit hemma i en hel månad men det är inte bara på grund av att magen har varit jobbig man var tvungen att sitta i karantän innan jul och sen har man varit sjukskriven resen av den tiden på grund av sin magen som inte har mått så bra eller vägrat att man ska äta. Jag hoppas verkligen det kan bli ordning på min magen snart för man har hittat en hel del nya maträtter som man är lite sugen på at laga men som det är just nu så känns det menings löst så länge man inte vet hur magen beter sig. Men man har en väldigt bra sysselsättning nämligen ljudböcker

 

 

 

och lite rare kytning så man får dagarna att gå.

 

 

 

Men man längtar lite tillbaka till att jobba igen men efter som magen är osäker än så länge så är det skönt att vara hemma.

Av cecilia wallenius - 7 januari 2021 15:25

Man måste nog säga att det var rätt beslut att fortsätta att vara sjukskriven även om magen nu har känns normal i dag så är det rätt så skön att vara hemma när den börjar bråka igen. För det kan gå från att vara helt normalt i en stunden till att nej att börja bete sig som att du ska minsann inte få njuta av denna mat och man vet inte när det händer heller. Man som tur är så känner sig man inte rast lös för man kan lyssna på en hel del ljudböcker tack vare att det nu förtiden finns bok ap vilket jag är väldigt glad över efter som man nu har allt digitalt.

 

 

 

så även denna skönhet har man verkligen ändvänt sen man började med att lyssna på sin telefon.

 

 

 

Annars har man inte orkat att göra så mycket en dag som denna mer än att bytt skal på sina hörlurar.

 


 

 

Sen har man även skrivit upp på en lista sina nya författare som man nu följer för att se när nästa bok av den kommer ut. Även i dag fick man en mat leverans från sin privat restaurang myran för orken att gå dit fanns inte i dag det kan ju bero på hur man mådde i går.

 

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards