Alla inlägg under april 2021

Av cecilia wallenius - 15 april 2021 17:18

Så där då har man på börjat lite vårstädning blad det sällsynta trådarna man har för innan man gick upp i dag hittade man lite mer tråd så att nu kan man göra slut på lite man har haft liggande som inte har kunnat bli använt förens nu. Annars har man inte orkat med att göra så mycket en dag som denna förutom lite armband förstås efter som man inte ska hoppa om kring med sitt lilla paket.

 

 

 

Men i dag kom äntligen lite så att man kan se på film på sin tv och ja man kommer att ut njuta det efter som man nu  ser på en hel del film så kan det vara skönt att inte bara ligga i sängen och kolla på film.

 

 

 

Annars har man inte gjort så mycket mer än att försökt att få klart lite armband nu när lägget är som det är med ena foten. då man inte kan jobba eller rättare sagt får belasta den så mycket som man gör i sitt jobb så är det tur att man kan göra lite armband i stället.

 

 



 

 

Av cecilia wallenius - 13 april 2021 17:56

Så där då har man en hel del filmer att se på den närmaste tiden vilket är helt toppen nu när ena foten är ett paket.

 

 

 

I dag har man inte gjort så mycket mer än att vilat den onda foten. Och kollat på lite film förstås man kan ju inte öra så mycket nu när foten ska vila och bli bra igen och som tur är så kan man variera med ljudböcker med.

Av cecilia wallenius - 12 april 2021 18:18

i dag vaknade man upp och kände att man allt kunde ha gjort en torsdags händelse ogjord för efter att det hände så klandrar man sig själv över att man inte stannade och rättade till ena hörluren i stället för att göra det i faten. Men efter ett underbart mejl om mina armband så kändes de genast mycket bättre. Annars har man inte gjort så mycket en dag som denna mer än att kollat på film och lyssnat på ljudbok för ena fotens skull.

 

 

Av cecilia wallenius - 11 april 2021 17:40

I dag har man inte gjort så mycket mer än att tagit sina nya vänner på en promenad och ja det kändes skönt att ha ett stöd nu när foten är ett paket.

 

 

 

Och man kan väll säga att det är tur det finns både böcker att läsa

 

 

 

och lyssna på.

 

 

 

Plus en hel del film att se nu under dessa sex veckor där ena foten bara ska vila så nej man kommer inte att vara rastlös över att bara gå hemma och se en trerummares väggar. Sen har man äntligen hittat en sak som man kommer att använda i framtiden då även magen kommer kräva lite vila det kommer även att användas när man ser på film vid andra tillfällen med. Man är just nu bra sugen på att göra sin egna is glass och med denna bok

 

 

 

och dessa

 

 

 

så får man se om det kan bli till veckan då man bara går hemma.

 

Av cecilia wallenius - 10 april 2021 17:33

I dag har man för det mesta vilat sitt lilla paket som man har fått. Och man kan väl säga att det skulle ha varit enklare att ha stannat och rättat till ena hörluren i stället för att gjort det i farten men man är ju efter klok ibland och det får man lida över nu men som tur är så har man egna kryckor så att man kan gå lite mer även om man inte ska belasta ena foten så mycket men det ger ett väldigt bra stöd.

 

 

 

Sen är det väldigt skönt att man har en padda och kan se på film med foten i hög läge. Nu när man inte får gå så mycket och som tur är så finns det en hel del att se på. så dessa sex vecokor kommer att gå bra sen får man väll se när det blir magoperation me så man kan nog säga att man har lite otur nu.

 

 

Av cecilia wallenius - 9 april 2021 19:57

Efter att ha suttit ett antal timmar på akuten i natt på grund av att man inte tänkte sig för när man skulle till jobbet i går så kom man hem med ena foten i ett snyggt litet paket.

 

 

 

Och ja det var tur att man åkte in för det var ingen stukning som jag trodde från början utan man har en liten spricka vid hälen. Så i dag har man bara varit hemma och tagit det lugnt och som tur är så finns det en hel del ljudböcker att lyssna på så både foten och en själv kommer njuta nu ett tag när man ändå är hemma.

Av cecilia wallenius - 5 april 2021 18:21

I dag har man inte gjort så mycket mer än att myst med denna dam som har varit hos mig i en vecka nu.

 

 

 

  Men morgon åker hon tillbaka till Nyköping igen. Vilket är skönt samtidigt som man kommer att sakna henne lite samtidigt som det är skönt att slippa ha ett grusigt hem. Man har på den sista tiden testat elsparkcykel och ja det är det underbaraste jag har testat på så nu har man allt bestämt sig för att till nästa sommar kommer man att ha en egen och glida runt på för man har testat det nu ett antal gånger och det är helt underbart att ta sig dit man ska. och man verkligen älskar det och den är sjuk smidig att ha med sig med. så nu är det bara att spara vilket man kommer att göra.

 

 

Av cecilia wallenius - 4 april 2021 19:07

I dag har man inte gjort så mycket mer än att bara myst med den hund man har hos sig. Och städat lite förstås. Sen var man tvungen att göra magen lite glad med genom att lägga in en beställning på lite näringsdryck nu när man är tvingad att äta flytande vilket går över min förväntan bra men man är bra sugen på vanlig mat men det går inte så länge det är stopp i magen men man hoppas på att få det fixat innan  sommaren  för just nu är man rätt så trött på soppor. och även stoppet i magen som man har haft i sju månader börjar göra en lite trött. 

 

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards