Alla inlägg under december 2019

Av cecilia wallenius - 12 december 2019 17:27

I dag blev man hemma på grund av förkylning. Så det blev lite jobb hemifrån i stället samtidigt som man kollade på musikhjälpen.

 

 

 

Även lägenheten blev lite städad så att man kan julpynts den i helgen. Annars har man inte gjort så mycket en dag som denna. Nu ska man sova och hoppas på att ena benet blir bra så att man orkar med helgen

Av cecilia wallenius - 11 december 2019 17:48

I dag efter jobbet blev det handling innan man åkte hem för att sova middag när man kom hem så väntade ett paket på en så nu ska man verkligen ta tag i sin makeup och även tänderna ska bli bättre eller man får väl hoppas på det med 10 förstoring är det svårt att misslyckas.

 

 

 

Annars har man inte gjort så mycket mer än att tvättat sen blev det lite koll på smink med var tvungen att kolla på ögonskuggor. Nu ska man njuta av kvällen

Av cecilia wallenius - 10 december 2019 17:06

I dag efter jobbet blev det lite sko köp innan man hämtade ut ett paket som man hade beställt. Det blev även lite kol på smink och tillbehör till det som man ska inhandla nästa vecka nu till kvällen tog man och förberedde till julpyntet som kommer upp i slutet av veckan

Av cecilia wallenius - 9 december 2019 16:42

I dag vaknade man med värdens huvudvärk så det var bara att byta min lediga dag som man har på onsdag till i dag i stället och krypa ner och sova det gick rätt så bra men man vaknade med huvudvärk några gånger så halva dagen har man legat mer eller mindre i sängen men fram på efter middagen tog man och gjorde lite nytta så som att förnya lite mediciner sen försökte man sig på att knyta lite så att armbanden kan bli klara snart.

Av cecilia wallenius - 8 december 2019 18:48

I dag startade man dagen med att knyta lite armband så nu är det på gång äntligen sen blev det lite handling innan man åkte hem och fortsatte knyt arbetet.

 

 

 

I kväll var man och kollade på ett luciatåg där mitt ena sysslingbarn var lucia.

 

 

 

Sen har man njutit av att det är andra advent

 

 

Av cecilia wallenius - 7 december 2019 17:22

Denna dag har man försökt att gjort armband men lusten har inte in funnit sig jo lite men inte så mycket som jag velat men hoppas på att det blir mer jobb i morgon. Jag fick även två paket med skönhetsprodukter så nu är jul sminket räddat kanske kommer bli lite till.

 

 

 

Men då är det en beautyblender och lite annat funderar på ett eller två läppstift som kan passa till mitt lipglitter ett har jag redan sen tidigare.

 

 

 

Sen insåg man i kväll att man kanske ska se vad man ska ha med sig till jul vad det gäller sminkväg.

Av cecilia wallenius - 6 december 2019 17:22

I dag startade man dagen med att sätta på en tvättmaskin på timmer innan man gick till jobbet. När dagen var över och det var dags att ta helg så åkte man och handlade bland annat en sminkspegel som jag ska ha i Nyköping.

 

 

 

Sen åkte man hem och sov middag och fortsatte med tvätten. Det är underbart att starta helgen med en tom tvättkorg

Av cecilia wallenius - 5 december 2019 15:37

I dag efter jobbet tog man och hämtade sitt paket som man beställt med lite julsmink innan man åkte hem för att sova middag som vanligt.

 

 

 

Nu vet man även vad man ska ha på sig till jul annars var det tänkt att man skulle ha jobbat lite med att knyta armband men den orken infann sig aldrig så det får bli till helgen i stället

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards