Alla inlägg under mars 2013

Av cecilia wallenius - 17 mars 2013 17:24


I dag har jag tagit och storstädat i mitt vardags rum och även förberett lite smått för el renoveringen som kommer att bli efter påsk jag har även tänkt att ge mig en påsk present i år nämligen en ny tv bänk så den gamla kommer att få åka ut lagom till dess. Annars har jag inte gjort så mycket denna dag förutom att handlat lite garn och så att man kan göra lite smycken förstås. Det blev även lite koll på lite nya påslakan som jag blev sugen på så jag får väll se när det kan inhandlas. Men det blir väll snart antar jag jag väntar bara på att min gardinkappa till sovrummet ska bli klar så kanske att jag tar och handlar det på fredag för jag tänker ta och inhandla en ny sängtopp så att det blir riktigt snyggt i mitt sovrum. Annars har jag inte gjort så mycket denna dag förutom att städat och tvättat. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta av kvällen så får jag se vad morgondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 16 mars 2013 15:39


I dag har jag för det mesta varit inne och pysslat men det blev en sväng på stan med dels att få lite luft och även och kolla på lite kattböcker jag funderar på att inhandla lite i framtiden det beror på hur det går med dom jag ska låna om dom vill stanna hos mig. Men det får jag se annars har jag för det mesta försökt att göra klart lite armband och även lite sockor så att fötterna slipper frysa om nätterna. Nu ska jag ta och njuta av kvällen och sticka lite så får jag se vad morgondagen kan bjuda på men det blir nog lite städning så att man kan ha det snyggt till veckan.

Av cecilia wallenius - 13 mars 2013 18:26


I dag har jag varit uppe i Stockholm och shoppat lite så att man kan göra breda makrame armband tuvär glömde jag handla så att jag kan göra japansk snodd men jag åker upp om en månad igen och då ska det nog handlas med så att man dels kan utöka färgerna i makrame armbanden och även göra lite andra smycken för jag fick sån lust i dag när jag gick i dem affärerna i dag. Annars har jag bara njutit av över att ha varit ledig i två dagar. Så i morgon väntar jobbet på en igen. Sen ska jag nog ta och handla så att man kan göra lite armband i helgen. Jag har även kollat på lite katt böcker jag tänker ta och låna efter som min lilla familj kanske ska få lite till ökning av två katter. Som jag ska först ha på prov i en månad och sen kanske jag tar han om dom det beror på hur det går men det har ju gått bra med systers katt så det ska nog inte vara några problem mer är att man kanske får dela med sig lite av sin säng till två till. Men det ska nog gå bra. Jag har även ställt mig i kö på vissa böcker så i morgon när man slutar jobbet blir det att gå till biblioteket för att låna lite och även handla lite så att man kan göra lite smycken i helgen om jag inte har fastnat i kattböckerna förstås men nu ska jag ta och sova så att man orkar med morgondagen.

Av cecilia wallenius - 11 mars 2013 18:39


I dag efter jobbet blev det lite handling innan man styrde stegen hem för att städa akvariet så nu är det snyggt ett tag jag tog även och gjorde klart lite armband jag hade liggande efter som jag hade på börjat på tre stycken så var det skönt att ha dem klara innan man börjar på något nytt som kommer få bli till helgen. Då jag tänker ta och testa och göra en japansk snodd sen får jag se om det blir något mer men det blir det säkert. Nu ska jag ta och njuta av kvällen och se vad morgondagen kan bjuda på men en sak är säker jag får sov morgon i morgon och på onsdag för jag har nämligen tagit ledigt i två dar fr att göra lite roligheter.

Av cecilia wallenius - 10 mars 2013 17:32


I dag har jag tagit och provar på att sticka ribbstickning vilket känns lite svårt men med lite träning så ska nog det med gå. denna helg kan man lugnt säga att man har prövat en hel del inte nog med att man kan fläta en fyrkants fläta. man kan även fläta med sex trådar vilket låter svårt men är man väll inne i det så är det super enkelt det är tack vare en bok jag har som har get mig denna inspiration som har gjort mig till den lusten att testa lite olika tekniker på att göra mer armband så att det inte bara blir att knyta makrame så nu ska jag nog testa på och gör japansk snodd men det blir till nästa helg man tar och gör det för det ska inhandlas lite tråd till det och även lite mer till det andra som inte går att få tag på i Linköping för det blir en tripp till Stockholm i veckan så tar jag och handlar lite på vägen hem så att man kan göra lite mer armband. För det är väldigt kul att ha olika så att man kan ha och byta med. Det kommer kommalite bilder på armband vart efter men här år i alla fall dagens första sex tråds fläta. Nu ska jag ta och njuta av kvällen så får jag se vad morgondagen kan bjuda på.


 

Av cecilia wallenius - 9 mars 2013 19:17


I dag på morgonen tog jag och påtade klart en snodd till en påse. Så att man kan ha med sig lite av sin stickning det har även blivit lite städat med och även tvättat så att man har något att sätta på sig till veckan. Jag har även tagit och gjort ett nytt armband så nu kan man även fläta med fyra trådar vilket kändes lite svårt i början men när man väll har kommit in i det så är det hur enkelt som helst så jag får de när det blir klart om jag ska använda det någon gång i veckan men. Det är nog troligt eller om jag tar och knyter lite makrame armband och använder dem i stället det får jag se. Nu ska jag ta och njuta av kvällen och spela lite smurf

Av cecilia wallenius - 8 mars 2013 16:46


I dag efter jobbet tog jag och lämnade tillbaka lite böcker jag hade lånat så att man slipper ha det här hemma liggande när det var av klarat tog jag en sväng på stan och köpte lite tyg och mer nylontråd för att sedan åka hem och sy en påse så att man kan ha med sig lita av sin stickning när man ska ut och resa i veckan för jag håller nämligen på att sticka natt strumpor för kalla fötter och efter som man ska ut och resa så är det ett bra tidsfördriv att ha sin stickning med sig. Jag har även tagit och knutit lite makrame och har förbered trådar så att man kan fläta så jag får se när jag tar och även fläta lite. För jag har en snodd jag håller på med som med ska bli klar så tills i början på veckan helst så denna helg lär man nog inte vara rast lös vad jag vet. Nu ska jag ta och pyssla vidare och njuta av kvällen

Av cecilia wallenius - 5 mars 2013 17:06


I dag efter att man slutade jobbet tog jag och handlade lite innan jag styrde stegen hem och fortsatte att dels lägga in ljudböcker på datorn och även städa lite. Jag har även kollat på vad jag tänker inhandla nästa vecka till min smyckes tillverkning för jag tänker nämligen stanna lite i Stockholm innan jag åker hem så att man slipper beställa det från nätet. Det blev även en sväng till biblioteket på eftermiddagen för att låna en ljudbok så nu har man ytligare en serie man kan lyssna på fullt ut. Visserligen hade jag det förut med men det saknades lite så det ska jag ta och rätta till så att man har något att lyssna på när man ska sova eller göra något. Nu ska jag ta och njuta av kvällen och sticka lite på mina natt strumpor så at dom kan bli klara snart.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards