Alla inlägg under maj 2012

Av cecilia wallenius - 30 maj 2012 19:19


I dag innan jag åkte till jobbet tog jag och fyllde på min garderob lite inför sommaren. Så nu kan man vara lite snygg både till almedalen. Och resten av sommaren nu är det bara lite skor som ska inhandlas med annars så har jag för det mesta njutit av livet och börjat få i ordning på det ljudböcker jag la in i datorn så nu kan man snart bara njuta av livet. Annars har jag för det mesta tagit det lugnt och kollat vad jag mer behöver till sommaren och min semester såm man inte behöver bråka om längre det är verkligen skönt att slippa de. Nu ska jag ta och hoppa i säng och se om jag blir överfallen av syrans katt som är här och hälsar på mig och mina husdjur

Av cecilia wallenius - 17 maj 2012 17:34


I dag har jag tagit och storstädat hela lägenheten så nu kan man verkligen ta och njuta när man kommer hem på söndag men ett lånat husdjur som ska bo hos mig i tre veckor annars har jag inte gjort så mycket på sistone för utom att se till att det går och ha fönsterna öppna när man inte är hemma och gjort snyggt på balkongen till sommaren nästa veckoslut ska jag nog ta och plantera lite sommarblommor i mina blomlådor sen kommer det komma upp tavlor i hallen för nu har korten kommit som jag har beställt så det är bara ut och inhandla lite rammar så de kan bli snyggt. Nu ska jag ladda för en mys helg som jag tänker tillbringa neråt landet.

Av cecilia wallenius - 11 maj 2012 16:31


I dag innan jag åkte till jobbet tog jag och beställde lite förstoringar på lite kort som jag tänker ha i min hall och i mitt sovrum. Så nu kommer det att bli lite färg på väggarna där inne med. Annars har jag för det mesta tagit och städat bort lite kartong efter att man satte upp en bokhylla tidigare i veckan i arbetsrummet så nu kommer det bli snyggt där inne det har även färglags lite tavlor som just nu väntar på att få lite ramar så det kan få komma upp i arbetsrummet. Annars ska jag för det mesta njuta av att det är helg och ta och storstäda i mitt sovrum + resten av min lägenheten det har även blivit en sväng till biblioteket för att låna lite böcker till sommarens bravader och även till gottlans resan som man kommer göra i juli. Nu ska jag ägna kvällen åt att sticka lite kuddar till gästrummet så dom kan bli färdiga snart.

Av cecilia wallenius - 6 maj 2012 16:44


I dag tog jag och kollade på lite fiskar till i morgon som ska inhandlas sen har jag även kollat på kuddar till mitt gästrum. I går tog jag och fixade lite nya växter till både köket och gästrummet så nu vill jag nästan inte lämna det rummet för det börjar bli så mysigt. Jag har även tagit och kollat på lite bättre kort till hallen. Nu ska jag snart ta och beställa lite dit då tänker jag ta och passa på att beställa till sovrummet med. Annars har jag bara njutit av livet denna helg och går och funderar på lite nya påslakan och kuddar som jag vill ha så jag får se när jag har ork och tid att lägga in en beställning på de men det blir nog snart med. Annars håller jag på att ordna lite ljudböcker till sommarens äventyr och resor inom Sverige. Annars håller jag på att sticka kuddar till arbetsrummet så det kommer bli mysigt där inne jag har även bestämt att jag ska ta och sy några kuddar dit med sen är det bara vett litet bord som man kan ställa i från sig ett glas om man vill.

Av cecilia wallenius - 4 maj 2012 16:47


Denna vår har jag mesta delen varit sjuk men jag har hunnit med att göra saker i mellan sjuk perioderna bland annat har jag kommit på att jag gillar att pyssla och göra lite smycken så jag får se när jag tar mig kraft för min smyckes tillverkning med. Det blir nog när jag får i ordning en bokhylla i arbetsrummet om jag känner mig själv rätt annars lever man livets glada dagar. Och mår helt underbart. Husdjuren som man har fött upp själv växer för vare veka och börjar med bli stora. Jag ångrar inte ett dugg att jag tog och lånade syrans akvarium för att testa om jag ville ha fiskar nu ska dom visslingen få lite snyggt i dag så det kan komma lite nya liv dit snart för jag behöver fylla på de. Annars håller jag på att pyssla för fyllt och gör mysigt här hemma nu når det är vår ute till helgen tänker jag bara ta och njuta och bli av med min lilla förkylning som jag har dragit på mig. Sen får vi se om det blir lite fisk köp med jag är lite sugen på det annars ska jag bara njuta av denna helg.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards