Alla inlägg under november 2011

Av cecilia wallenius - 22 november 2011 17:23


I dag tog jag tåget upp till Stockholm för att vara med på ett mötte med arbetsförmedlingen och företagare som var väldigt bra man såg både nya och gamla bekanta som man pratade med det blev även en sväng i storStockholm. Nu sitter man och tänker på vilken lyckad dag det har varit även om det inte blev någon shopping så ska jag se om det går att få tag på en grej på nätet som jag blev sugen på men inte ville köpa när jag var där. Fiskarna blev glada att matte kom hem och gav dem mat. I morgon är det dags att jobba sen får vi se om det blir något mer.

Av cecilia wallenius - 21 november 2011 18:51


I dag efter jobbet blev det först en liten sväng på stan innan jag åkte hem och sov middag. Och nu till kvällen fick jag ett litet fix ryk och satte bland annat upp en tavla i arbets rummet sen städade jag så att jag fick i ordning på mina böcker i hallen. Det gamla akvariet blev med städat och nu står det och väntar på att få gå ner till källarförrådet. För det ska nämligen ett nyare till sovrummet för jag saknade mina vänner som borde där det var lite tomt när man gick och la sig och även när man vaknade i morse men illa hopp mår bra och det trivs i sitt nua hem som ska vå lite mer dekoration. Nu sitter man och laddar för en stockholmsdag i morgon där jag kommer få träffa nya och gamla bekanta sen får man se när man kommer hem men enligt mina husdjur ska jag nog komma hem skapligt hoppas jag nu väntar snart tv och sen sängen så man orkar upp i morgon.

Av cecilia wallenius - 20 november 2011 17:07


I dag har jag fortsatt att städa det blev även ordning i källan med så nu kan man verkligen ta och njuta. Minna fiskar tog och flyttade in i sitt nya hem så nu kommer man att sakna dom i sovrummet men jag kommer skaffa ett nyare dit och ha fiskar där med. Så vi får väll se när det kan bli av. Så jag får väll se hur många som lever när jag vaknar i morgon.

Av cecilia wallenius - 19 november 2011 15:25


I dag har jag planterat växter i det nya akvariet sen satte jag även i gång det så i slutet på denna vecka som kommer ska några firar ta och flytta dit. Jag passade även på att städa i lägenheten när jag ändå var i gång så nu är den städad. Det blev även lite koll på fiskar när jag var ute en sväng så vi får väll se. Sen kollade jag även på ett bättre akvarium till sovrummet så det blir nog ett mordände dit med. Annars har jag bara njutit av denna dag.

Av cecilia wallenius - 18 november 2011 17:43


I dag efter jobbet så åkte jag och fixade lite till akvariet jag ska sätta på i morgon. Så denna helg kommer jag nog ägna åt lite städning och sen får vi se om det blir lite koll på möbler till vardagsrummet. Det kanske ska upp lite julgardiner så jag slipper göra allt nästa helg då det är första advent på söndag. det blev även lite koll på fiskar som man blev sugen på så vi får väll se om det blir några när akvariet är i gång det är alla fall klart med sanden så nu ska bara växter dit innan man sätter i gång de sen är det bara att vänta några dagar innan fiskarna kan hoppa i men nu ränker i alla fall jag ta och sova så jag orkar med morgondagen.

Av cecilia wallenius - 17 november 2011 18:10


I dag tog jag de lugnt efter jobbet men nu till kvällen satte jag fast min bakgrund till akvariet så i antingen i morgon eller i helgen så sa det hamna växter där sen är det bara för fiskarna att flytta in. Annars ska jag ägna denna helg åt lite städning så det är bara att njuta till nästa helg. Kvällen kommer antagligen bli lugn kanske ska kolla om det finns någon mer spännande dekoration till det nya akvariet.

Av cecilia wallenius - 16 november 2011 19:24


Ja ha nu närmar sig julen med storm steg i dag efter jobbet så tog jag och kollade på lite mys tillbehör till mina mysiga te kvällar och även mornar så nu vet jag vad min tomte sa få ge mig i jul klapp sen har jag kollat på lite dekoration till det nya akvariet som sk installera sig till helgen och inte jag gör det på fredag efter jobbet. Annars har jag bara njutit av livet. Nu väntar snart tv sen är det sängen på tur för att sova och orka med morgondagen.

Av cecilia wallenius - 13 november 2011 17:01


Nu är äntligen fönsterna rena och det ska bara upp lite jul gardiner i några av dom. Annars har jag bara njutit av denna helg till veckan ska jag fixa lite växter till det nya akvariet sen är det bara att fiskarna tar och hoppar dit det kanske blir en eller annan dekoration med. Det har även blivit en sväng till biblioteket för att låna en ljudbok så man har lite att lyssna på.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards