Alla inlägg under april 2022

Av cecilia wallenius - 5 april 2022 16:07

I dag var tanken att man skulle ha jobbat men efter att vaknat vid två i natt över att man inte kunde röra sig på grund av att ryggen gjorde lite väl ont och man fick nästan ingen luft när man skulle andas på grund av smärtan så blev det att vara hemma i dag och försöka att villa och låsa upp lite i ena skuldran för det var där den mesta smärtan satt. Och ja man har gjort lite övningar så nu är det klart mycket bättre än när man vaknade så det känns toppen. Man fick även en liten beställning på lite garn så nu kan man sticka sockor och hoppas på att det blir rätt denna gången.

 

 

 

Plus at man också kan hålla ordning på lite penslar.

 

 

 

Ja det kommer komma mer penslar. 

 

 

 

Och även sina verktyg till sin diamantmålning.

Av cecilia wallenius - 3 april 2022 15:29

Denna helg har man inte gjort så mycket mer än att bestämt sig för att äntligen ta och göra klart lite man haft liggande ett bra tag och efter som min ena höft kan säga ifrån ibland så är man glad för sitt lilla arbetsrum där det står en gästsoffa som den trivs i och jag kan jobba på som vanligt med lite pyssel plus mitt vanliga jobb.

 

 

 

Ja för även om man tänker bort smärtan nr man håller på med pyssel så kommer den efteråt.

 

 

 

Och ja man har en del tavlor man har samlat på sig som man vill få klart till sommaren även om man kan spara dom till hösten så vill man få klart dom snart.

 

 

Med hjälp av både pod och ljudböker går det ganska så bra att få klart detta somm man samlat på sig 

Av cecilia wallenius - 1 april 2022 17:45

Denna dag var tanken att man skulle ha jobbat men när man vaknade med värdens huvudvärk i morse så kände man nej detta går inte så det var bara att försöka att somna om och hoppas på att det skulle bli bättre fram åt dagen. Vilket inte lyckades med för man försökte med lite målning

 

 

 

men fick ge upp där med så att sova lite till och hoppas på att det skulle gå fram åt eftermiddagen då man tog och besegrade huvudvärken med att inhandla en ram till en målning man ska börja på i helgen för jag är bra sugen på att testa detta i helgen och ta en liten mini paus från min diamantmålning.

 

 

 

Plus att man även vill testa dessa penslar med och det är skönt med lite variation med.

 

 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards