Alla inlägg under oktober 2012

Av cecilia wallenius - 10 oktober 2012 18:18


I dag efter jobbet blev det en sväng till biblioteket innan jag tog och styrde stegen hem där jag bland annat ritade upp mönstret på mitt överkast till min soffa så nu ska det bara inhandlas lite tyg och mer kuddar så kan den bli riktigt mysig att sitta i. Det ska även bli två kuddar fyllda och i hopp sydda men det tar jag och gör till helgen då jag ska ha pyssel helg det har även blivit lite koll på tyg till både kuddar och överkast till mitt lilla rum. Som jag funderar på att börja att sy till helgen. Då jag ska ha lite fixar klart helg för sånt som ligger och väntar på att bli klart. Det kommer säkert att bli lite annat med men det var jag inte vad det ska få bli än men något blir det säkert annars ska jag nog ta och lägga in lite mer ljudböcker i min mp3 men då måste jag ta och skaffa ett till minnes kort innan. Men det fixar jag nog till veckan för det är skönt att även ha lite ljudböcker när man är ute på resande fot ibland. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta av kvällen och kanske ta och sticka lite det får jag se.

Av cecilia wallenius - 9 oktober 2012 17:57


I dag efter jobbet tog jag och kollade på bland annat lite garn innan jag styrde stegen hem och tog och städade lite och även tvätta. Det har även blivit lite koll på mer garn till mina sovrums kuddar som håller på att bli tillverkade och även lite tyg till mitt lilla rum som kommer att få mer kuddar till soffan och även lite snyggare överkast där med som jag tänker ta och sy själv. Det ska även komma två kaniner dit i form av gosedjur som jag tänker ta och sticka när jag är klar med det jag håller på med i stickningsväg nu ska jag ta och njuta av resten av denna kväll och se vad morgon dagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 8 oktober 2012 17:48


I dag efter jobbet tog jag och kollade på lite garn och lite annat innan jag styrde stegen hem för att kolla vidare på garn på nätet så nu har jag bestämt vilka det kommer att bli så nu gäller det att sticka klart lite som jag har liggande men det blir nog klart till helgen för jag funderar på att ha en pyssel helg och blad annat sy lite kuddfodral. Annars har jag försökt att vända tillbaka dygnet efter helgen och hoppas att jag lyckats med det. Annars kommer kvällen att bli lugn. Men nu ska jag nog ta och sätta mig och sticka lite så att min första kudde till min säng kan bli klar någon gång för jag ska nämligen få snygga gardiner till mitt sov rum så nu ska det sticka kuddar dit så det kan bli lite snyggt där inne med. Det ska även komma upp lite mer bilder i guldram. Så det blir lite mer liv på väggarna där inne jag har även hittat en tavla som jag ska ta och måla dit med. Jag har ävewn tagit och bestält lite ilder till min hall och mitt sov rum så nu börjar det att bli rigyigt hemtrevligt med sina egna bilder i sin lägenhet här näst ska jag bara ta och beställa lite böcker till min bokhulla ti hallen så den inte ser så tom ut

Av cecilia wallenius - 7 oktober 2012 17:39


I denna helg har jag tillbringat i Åtvidabergs skogarna utan varken nästan internet eller telefon det har varit helt under bara helg som jag har till bringat med min förening. När jag kom hem framåt dagen tog jag det väldigt lugnt det var skönt att komma hem till sitt eget igen Nu till kvällen kog jag och sydde två kuddfodral till min gäst soffa så nu ska det bara inhandlas lite fyllnads vad dit sen kan man ta och fylla dom och Börja med att sy lite kuddforal till resten av kuddarna som ska vara i den soffan. Jag har även tagit och stickat på den första kudden till mitt sovrum. Så nu ska det hamna kuddar där med som är lite passande gardinerna som jag ska ha där när dom blir färdigsydda annars har jag tagit och kollat på lite mer garn som jag vill ha så snart ska nog det inhandlas med tror jag. Men nu ska jag ta och njuta av resten av kvällen

Av cecilia wallenius - 5 oktober 2012 16:23


I dag tog jag och fyllde på med lite garn så nu kan det även bli kuddar till sängen i mitt sovrum och även till stolen som står där inne. När jag kom hem tog jag och städade hos minna husdjur så nu har dom fått fint igen det har även blivit lite tvättat så man har något att ha på sig till nästa vecka. Nu sitter man och laddar in för en kanon helg hoppas bara man får trevligt väder men jag kommer ha meds lite stickning så man har lite sysselsättning på kvällarna för nu ska det stickas kuddar till sovrummet så det med kan få lite snygga kuddar nu när det snart får nya gardiner dit då är det bara lite mer mattor som saknas i det rummet sen är det klart så här långt ska väll ta och snygga till där inne med men jag har inte bestämt hur jag vill ha det men det kommer nog att lösa sig i framtiden. Nu ska jag ta och sätta mig och sticka på den första kudden till sovrummet.

Av cecilia wallenius - 4 oktober 2012 19:31


I dag tog jag och kollade lite på inspirations böcker innan jag styrde stegen hem och tog det lite lugnt och städade lite i hallen det har även blivit lite beställning till nästa helg då jag funderar på att sy lite kuddfodral och göra klart sånt som ligger och inte har blivit klart än. Nu till kvällen tog jag och sydde mitt första kuddfodral och man kan väll säga att man är riktigt nöjd med resultatet efter som det är första gången men det kan ju bara bli bättre ju mer man håller på att sy så blir det ju snyggare. Det har även blivit lite koll på böcker som kommer att inhandlas med, för i bland vill man ju ha inspiration när idéerna inte finns där för tillfället. Nu ska jag ta och fortsätta att njuta av resten av kvällen och se vad morgondagen kan bjuda på.

Av cecilia wallenius - 3 oktober 2012 19:09


I dag efter jobbet blev det lite kuddar och tyg köp så nu kan man ta och inviga sin symaskin genom att sy kudd fodral. Det kommer även bli ett lapptäcke men det har jag inget tyg till än sen blir det nog lite annat med efter som jag är i pyssel form. Det blev även lite mer koll på tyg när man kom hem så nu kommer det snart bli ännu mer tyg inhandlat. Jag har även kollat hur en av mina garderob i hallen kan få bättre ordning och kommit fram till en bra lösning så nu blir den med riktigt snygg. Sen har jag även tagit och klippt till tyg till en kudde till min soffa men inte sytt i hop den än men det blir nog snart. Det kommer även snart bli lite tyg armband men det blir nog när jag har min lilla pyssel helg nästa vecka jag ska bara ta och beställa lite till den så man kan ta och göra klart lite som ligger och väntar på att bli färdigt och även lite annat som jag tog och kollade på i går som jag tänker ta och beställa till den helgen. Nu ska jag ta och sätta mig och sticka och njuta av resten av denna kväll.

Av cecilia wallenius - 2 oktober 2012 18:45


I dag efter jobbet hade jag lite ont i huvudet så jag åkte hem och tog och sov. Nu till efter middagen kvällen har jag kollat på lite pyssel som jag funderar på att göra. Jag har även tagit hand om lite tvätt så nu är det riktigt snyggt i mitt hem ett tag. Det blev även lite städat har och var jag var bland annat till biblioteket och lämnade en ljudbok den andra ljudboken tänker jag ta i morgon så jag är av med den med. Äntligen jag har även hittat mitt glasunderlägg till mitt lilla rum som jag har letat efter så nu kommer det att komma snart jag ska bara ta och beställa. Det har även blivit lite stickat med annars så har det varit en lugn skön tisdag med bland annat lite plock och koll på tyger som nog ska inhandlas och bli lite av varje. I morgon tänker jag ta och inhandla lite tyg och ta och sy mina första kuddar till min soffa till mitt lilla rum för det ska verkligen få bli ett lite mysrum som man bara vill vara i det kommer någon gång komma lite mer konst på väggarna men jag har inte fåt någon inspiration än men det kommer nog det med men jag tänker i alla fall snart ta och måla väggarna vita i det lilla rummet sen ska det upp en hylla så att jag kan få lite ordning. Så det blir snyggt på min bokhylla som jag har där inne med jag funderar även på att ta och beställa lite inspirations böcker som är bra och ha när idéerna är slut på vad man vill göra jag har även tagit och bestämt att jag ska sticka natt strumpor efter som att jag fryser om fötterna under vinter halvåret och då kan det vara skönt men natt sockor som värmer gott när man sover. Jag holler även på med en tub hals duk och när den är klar tänker jag ta och sticka mig en skön mössa som kan passa till. Nu ska jag ta och fortsätta att sticka och njuta av kvällen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards